torsdag 30 november 2017

Teamtränaravslutning

Idag var det dags för den sista teamtränardagen, och som sig bör så avslutade vi den med en middag på restaurang. Vi håller oss i närheten av jobbet, så bord var beställt på den italienska restaurangen Capri Due på Tomtebogatan.

Började med lite Prosecco....

Ser ut som en glasskula, men det är förrätten, buffelmozzarella som smälte i munnen!

Här är hela gänget av barnmorskor, undersköterskor och läkare, tyvärr var det en del sjuka som inte kunde komma idag. Glömde fota varmrätten, men den syns ju här, risotton med scampi och sparris+parmesan!
Nej,nej...måste förtydliga förra inlägget om att gå tillbaka som sjuksköterska, men det är ju det jag gör på mitt extrajobb. Tanken är att möjligen gå ner i tid som barnmorska och fylla upp med extrapass som sjuksköterska.  Kommer ju att förlora pengar om jag börjar jobba som ssk och avslutar mitt jobb som barnmorska.. Måste ju också tänka på pensionen...

8 kommentarer:

BP sa...

Å nu får du mig att dregla igen!!! Klockan är faktiskt 23:50 när jag skriver den här kommentaren. Buffelmozzarella presenterad på det sättet - herregud. Åsså fortsätter jag att dregla över tangentbordet...
Å på det får jag risotto på scampi. Scampi är en annan favo. Åt den på lunchen hos Jappi i Djursholm, fast inte om risotto. Åsså dreglar jag lite till:-))))

PS. NU fick jag (nästan) en förklaring till ditt extraknäck i min kommun. Löper den inte riktigt om jag ska vara ärlig, men pensionstänket förstår jag. Du, din man och sååååå många andra lär ju få jobba till minst 67 år för att få någon vettig pension. Här är jag och maken verkligen lyckligt lottade...

BP sa...

Me again: Glömde ju säga att jag saknade läkaren - tjejen med det regnbågsfärgade håret...

Åsså är du hur snygg som helstpå bilden - IGEN:-) Tjejen som sitter två platser från dig verkar bekant på något sätt...

znogge sa...

Mmm... Så gott!

Nu är jag med på hur dina yrkesplaner ser ut. Man får tänka strategiskt när det gäller pensionen. Suck...

God fredagsmorgon!

Ama de casa sa...

Vilken god mat! Risotto kan vara preciiis hur god som helst (och ibland inte lika god, men det är väl så med alla rätter, beror en del på kocken liksom :-) )

Så det är så du har tänkt dig. Hoppas det blir som du vill!

Synd att ni inte fick tag i biljetter till Storschlagern, håller tummarna till nästa släpp! Men jösses vad tidigt dom släpper biljetterna... Siktar ni på Andra Chansen i år? Om jag inte missminner mig är det väl den som blir i årets "nya" stad?

Ha en bra dag! :-)

Ami sa...

Ni såg ut att ha en riktigt trevlig kväll med en massa god mat :)
Kram

Villa Frejas bokblogg sa...

Så gott och trevligt det ser ut.

Geddfish ♥ sa...

Vilket kalas! Underbart! Härliga drycker och fin förrätt och varmrätt 💙

Det gäller att tänka både före och efter när man tar arbetsbeslut. Hur det än är, så får man en bättre pension, om man har ett välbetalt jobb ända fram till 65.
Jag gjorde misstaget att sluta vid 60, man sa att det knappt skulle göra skillnad sen. Men det gjorde det! Dock fanns en plussida, jag fick 5 underbara år på heltid med min älskade make.

Kram och go fredag 💙

Ditte sa...

Så gott och väldigt trevligt! Och Capri Due är ett säkert kort tycker jag.
Ja, kanske kan det var en god idé att gå ner lite i tjänst som barnmorska och komplettera med sjuksköterska. Jag slutade när jag var 62 och har inte ångrat det. SEdan har jag efterdet jobbat lite när jag velat och det gör jag ju ännu. Men jag "äger min tid". Och viktigt tycker jag är att leva här och nu. Har flera vännner som bara skulle...Och när pensionsdagen kom så tog livet slut. Mne viss planering behövs förstås.