fredag 17 oktober 2008

Tonårsminnen

Alltid lika trevligt att träffa min kompis från tonårstiden i Hofors. Så många roliga minnen vi har,och så olika minnen vi har! Vi kan sitta i timmar och prata! Så mycket roligt vi gjort tillsammans,musikminnen. Hon, tokig i Pink Floyd. Jag : Abba! Minns hur vi släckte ner i hennes rum och låg och lyssande på Pink Floyd,jag var inte imponerad då! Men nu tycker jag det är riktigt bra!





Men hennes största idol var nog David Bowie! Medans jag lyssnade mer på Tomas Ledin! Hihi....



På Folkan i Hofors som sjuttonåringar gav vi järnet till Magnus Uggla! Han gillade vi båda två! Vi sjöng om "Två små primadonnor" och " Varning på stan"



Och vi minns sommarloven,då vi var ute och roade oss hela natten och gick hem när solen steg upp, förbi bageriet där det doftade av nybakat bröd! Inga bekymmer fanns,förutom lite olycklig kärlek då och då,som ibland blev lite lycklig kärlek också...Ja det var tider det...med två kanaler på TV:n ,telefonhytter,och ens föräldrar rökte i bilen

2 kommentarer:

Storarvid sa...

Det där med minne från när man själv var tonåring, det är nostalgi. När jag tittar tillbaka på just hur min tonårstid var, ser jag nu när jag tittar i backspegeln hur otroligt mycket jag som perso, formades i just den åldern. Just högstadiet och gymnasiet är en stor del av min personlighet nu. Konstigt att man ser detta samanhang nu....

Strandhs Mia sa...

Jag tror på allvar att vi hade det mycket roligare på "vår" tid.
Vi hade det roligare och friare än de före oss och dom hade det mycket roligare än de efter oss....
Jag tror att dagens ungdom i ganska stort är förvirrade och har inte speciellt roligt, bara prestationskrav på sig... men det är vad jag tror !!
Kram på dig och ha en trevlig helg :-D