tisdag 9 februari 2010

Det närmar sig...



Så är två nätter gjorda på jobbet,haft ett par härliga förlossningar. Underbart! Men i morse var det väldigt skönt att få åka hem. Tog ut mej lite (hm) med en längre promenad mellan nattpassen (för den där stegtävlingen) igår! Man blir lite fixerad ju...många steg vill man gå.

Så jag somnade nästan innan jag la mej på kudden i morse,och hade väldigt svårt att komma upp på eftermiddagen. Ville helst ligga kvar i sängen hela dagen! Men det fick jag inte. Lovade ta Ki-balans passet ikväll ,så det var bara att ge sig ut mot Friskis&Svettis. Det var ganska skönt faktiskt att få röra lite på sig i ett lugnt tempo. Nu är jag äntligen ledig och ser fram emot årets lilla resa till Schlagerland,som i år blir Sandviken! Dags att börja planera lite,packa...

Fotot är från förra årets begivenheter i Skellefteå,då vi bl.a hamnade i en whiskykällare hemma hos hotellägaren! Man vet aldrig vad som kan hända ute i landet på dessa resor :)

5 kommentarer:

imse sa...

Hoppas du får en jättekul resa till schlagerland.

Kram

Anni sa...

Bloggvärldens egen partyprinsessa...

Gillar ditt dubbelliv - tänk om dina förlossnings"kunder" hade en aning om ditt festande ;-)

Susjos sa...

Imse: Tusen Tack! Den blir kul ;)

Anni: Haha! Jadu...man är inte bara barnmorska ;)

Storarvid sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Storarvid sa...

OOOO AAAVIS:-) DÄR skulle man varit med. Var faktiskt på wisky mässa i år igen. Det var riktigt fint. Fick bland annat prova VÄRLDENS RÖKIGASTE WISKY. Den var DYYYYYYR o egentligen mer ett sammlarobjekt än något man dricker. En svart, avlång metallflaska. Den var otroligt rööökig minst sagt. Att lukta på den var som att köra ned näsan i en bensintank, gott? njaeee, sådär, En upplevelse för en entusiast? ABSOLUT.