tisdag 2 februari 2010

Katt tvätt och nudlar ifrån Tokyo

Jodå,andra gången jag körde mitt nya jympapass så kändes det LITE bättre. Fick positiv feedback,och det känns ju alltid bra,men det finns mycket att förbättra ännu. Jessica Folcker är min andra låt i passet.

Åkte direkt till jobbet igår för att duscha och äta lite innan nattpasset började. Gissa hur glad jag blev när duschar och toaletter var avstängda för renovering i omklädningsrummet!!!! Nej,mycket irriterad började jag fundera hur jag skulle kunna tvätta mej. Hittade en liten toalett med handfat vid ett sekreterarrum där jag kunde få vara ifred. Kollade inte att det fanns vatten i kranen INNAN jag klädde av mej naken,och står där svettig i bara mässingen och får inte fart på vattnet! Var detta ett skämt eller?? Till sist får jag upp kranen (man skulle öppna den motsols!) och ut kommer iskallt vatten i en spretig duschstråle! Blaskar mej blöt mycket irriterad,och får sen stå och torka golvet med pappershandukar tills jag var svettig igen!

Suck,mycket hungrig inser jag sen på jobbet att någon spis har vi inte i personalrummet,jag skulle ju koka nudlar till middag! Vi har 4 microvågsugnar och två diskmaskiner,tre kylskåp och kaffeautomat,men inga spisplattor i personalrummet. Började oroligt undra hur denna natt skulle sluta....

Nu har vi ju andra kök som jag fick gå till och fixa mina nudlar för att sen gå tillbaka till personalrummet...så jag fick min middag till slut! Natten förlöpte sedan bra,men har nu blivit rejält förkyld. Så jag är mycket tacksam att jag inte behöver jobba i natt igen,som jag egentligen skulle göra,jag har fått ledigt för att delta i ett möte på jobbet mitt på dagen i morgon. Sen stannar jag i stan för att gå på Södra Teatern och lyssna på Niklas Strömstedt!

Jag hoppas morgondagen blir bättre än gårdagen! :)

2 kommentarer:

imse sa...

Ojdå, det blev lite motigt förstår jag. Vissa dagar är ju bara sådär. Tycker många verkar ha det lite jobbigt just nu. Vintern kanske tar på krafterna.

Hoppas det känns bättre imorgon.
Kram

Strandhs Mia sa...

Men !!! Vilken dag !

Hoppas det blir bättre dag med Niklas skönsång i sinnet :-)

Kram Kram ♥