lördag 19 juli 2014

Bara vara lördag

Började denna dag med en joggingtur som var den tyngsta jag gjort på länge, benen kändes som stockar. Snuvan har blivit värre, jag trodde ett tag att det var min gräsallergi som spökar, men det kliar inte? Har alltså fortfarande en trist "sommarförkylning"! Började ändå med det nya jympaprogrammet på eftermiddagen,, men efter att jag hittat rörelser till uppvärmningen så blev jag så trött så jag somnade på soffan! Maja håller ett jämnt tempo under hela dagen, antingen vilar hon på det nya trädäcket, eller så lägger hon sig som här , lite längre upp och tittar ner på oss. Middagen ikväll bestod av rester från gårdagkvällens grillmiddag, då äldsta sonen kom hit och myste med oss, så himla skönt att få några timmar med honom! Ser fram emot att få träffa Malta sonen nästa vecka!

5 kommentarer:

BP sa...

Alltså den katten vet man man gör när det är 25 grader med regnet hängande i luften. Ungefär som jag också gjorde idag. Orkeslös är ordet, men jag älskar ju värmen.

Utmattningen i ditt fall är nog en blandning av allt som hänt dig den senaste tiden och all anspänning av vad som kommer att ske nästa vecka.

Å vet du va<d - tycker att du förtjänar en riktigt hård styrkekram - ok?!

Anonym sa...

Usch för förkylning mitt i sommaren. Hoppas den ger med sig så du får lite ork till det som komma skall :(
Kram!

Rantamor sa...

Tror nog som BP att det är all sorg som sitter i kroppen som du bär på som får dig så däckad.

En stor kram från mig !!

Rantamor.

Ama de casa sa...

Man ska ta det lugnt när man inte är i form... Det har jag gjort i mååånga år nu... ;-)

Hoppas förkylningen blir bättre snabbt!
Kram

Anonym sa...

"UNICEF har bekräftat att minst 35 barn i Gaza har dödats i luftanfall, och minst 269 har skadats. Det har också rapporterats att flera israeliska barn skadats på grund av raketattacker. 25 000 barn är i akut behov av psykosocialt stöd i Gaza." Unicef, Sverige.
Det här var några dagar sen, situationen är ännu värre nu då man säger att det är runt 200 döda. Det här är inte ett krig. Hade det varit ett krig hade det varit två arméer mot varandra. Det här är en militärmakt (Israel) mot ett folk som inte har en chans att försvara sig - palestinierna.
Det kanske kan kännas som att det inte finns någonting vi kan göra åt det, men det är fel. Vi kan använda våra röster för att få till en förändring, men det krävs att vi hjälps åt.
Min vän har formulerat ett mail som hon har skickat till de olika riksdagspartierna + regeringen. Ett mail som uppmanar till bojkott av israeliska varor. Vill du hjälpa till? Gå in på min blogg och följ instruktionerna.
Tack!
http://miramalin.wordpress.com/2014/07/18/palestina-3/