tisdag 26 december 2017

Annandag Jul

Inte skyltsöndag idag, men denna var lite rolig...vers nr 15 alltså..

På jobbet har vi lagt landstingslakanen på borden, det är ju jul!

När jag vaknande efter nattjobbet så lyser det så fint i alla husen....

Så skönt med i alla fall en kväll ledig hemma. Natten på jobbet var lite lugnare, fast jag och mitt lilla team hann hjälpa två flickor till världen, en på juldagen och en på annandagen. Här hemma ligger julklapparna kvar på borden, maken jobbar och ingen har "städat" upp hemma. Blev så förvånad och glad att maken köpt en julklapp till mig, ett par skinnhandskar, precis vad jag behöver, har tappat mina för flera år sedan och går med ett par trasiga fingervantar nu, så de här kommer bra till pass! Av yngsta sonen fick jag boken "Återstoden av dagen" av årets nobelpristagare i litteratur! Och det blåa fatet från Mateus fick jag av äldsta sonen och hans flickvän, blev sååå glad. Svågern är så generös, av honom fick jag ett presentkort på klädbutiken Zara. Vilka fantastiska julklappar. är så tacksam!
Kvällen har spenderats framför TV:n, sett Fröken Frimans Krig på svtplay, sedan blev det "En man som heter Ove" på tv, har sett den på flyget, men den tåls att se igen. Avslutade med Lena Ph:s show, och nu ska vi se ett avsnitt av " The Fall" på Netflix.....

7 kommentarer:

Åke sa...

Jag tycker Ni är hjältar som jobbar dessa helger. Bra gjort 👍 Ok att ni hade skift kanske men när alla firar...

BP sa...

Från en nattuggla till en annan, men Åke verkar också "hålla ställninge"n som nattuggla ser jag:-))))

Skrattar åt första bilden, även om den är rätt allvarlig om jag tänker efter.

Landstingslakanen verkar vara rätt stora och långa. Skulle passa till makens (och in) 2,10 meter långa säng, men verkar väl ändå lite väl långa för landstingets (korta) sängar...

Toppen julklappar ser jag, precis vad du behövde/ville ha. Bingo!

Bra att du njöt av en ledig kväll med film på tv. Hade tänkt att titta på "En man som heter Ove", men skippade idén, då jag mindes boken som jag inte gillade så värst mycket.

Ama de casa sa...

Den är kul, vers 15, men man sätter allt skrattet lite i halsen...

Vilka braiga presenter! :-)

Jag tittade också på Ove, men eftersom jag inte hör till nattugglornas gäng så sparade jag Lena Ph till senare. Risken att jag skulle somna framför TV-n var klart överhängande :-)

Ha en fin mellandag!

znogge sa...

Vilka trevliga klappar! Nummer 15 kan man skämta om men allvaret finns där. Vårdplatserna är för få och det kan inte vara meningen att en kvinna ska föda i ett sjukhusgarage... Nu är det ett ledningsansvar men jag hoppas att det utreds för det är inte okej.

Kram och god onsdag!

Ami sa...

Vilka fina klappar du fick! Och tjusiga dukar la ni på borden också :)
Ha en bra dag!
Kram

Steve sa...

Vers nr 15 får mig att tänka på min barndomsstad Sollefteå.
God fortsättning!

Ditte sa...

Väl mycket jobb för, men ibland är man inte med när det gäller scheman. Dessutom Friskis...
Skönt attt du fick en dag ledigt och kunde vila dig i form. Och snäll hade du varit under året som dfick så fina klappar. Boken ska jag också köpa...Har sett filmen.
För oss blev dte också "Ove" och den tål att ses flera gånger . Och Lena Ph såg vi också. Riktigt bra show.

Önskar dig en lugn natt och kanske blir det nu fler arbetsfria dagar.
Kram!