lördag 30 december 2017

Överraskning

Igår fick jag ett sms om att en gammal kompis från Hofors skulle komma till stan, det ville jag inte missa, det var några år sedan sist! Sagt och gjort- åkte till Skanstull och träffade två av mina gamla vänner där och åt lunch på Ringen!

Pizza med potatis åt en av väninnorna.

Så kul att ses idag, så här dagen före årets sista dag! Vi hade så mycket att prata om, men hann bara gå igenom en bråkdel! 

6 kommentarer:

BP sa...

Snacka om spontanitet när den är som bäst! Å vilken tur att du var ledig.
Men du, har jag inte sett tjejerna förut?! Nå't i samband med att du jobbade i Falun. Eller är jag helt gaggig nu;-)

BP sa...

Svar: Har fått lära mig av kommentarer till "Smileys vs. emojis" att vi som använder blogspot/blogger från datorn/laptop inte kan få emojis "per automatik". Däremot omvandlar Wordpress till exempel :-) automatiskt till en gul emoji eller smiley. Vi "blogspottare" kan åstadkomma samma sak, men jag testade och det blev fyra extra "arbetsmoment". Så nej, tack;-) Men om man skriver inläggen i Word och kopierar text och smileys/emojis så blir det "gulingar" även i våra bloggar. Avstår även här;-)

Ama de casa sa...

Men vad roligt att träffas sådär spontant! Härligt när man bara kan ta vid där man slutade även om det gått flera år :-)

Ha nu en härlig nyårsafton och ett GOTT NYTT ÅR! :-)
Kram

znogge sa...

Men vilken bra dag det blev! Restaurangen känner jag inte till men Skanstull är sonens T-banestopp så där har jag varit!

Kram och gott slut!

Ami sa...

Åh, vilken mysig spontanträff!
Gott Nytt År önskar vi er!
Kram

Geddfish ♥ sa...

Spontana träffar, gillas! Jag är mycket flexibel, älskar oförutsedda glada överraskningar!
Gott Nytt År på dig och familjen! Kram