måndag 11 december 2017

Hemma på vår gata...

Hemma från en underbar helg på Lady Spa så började det snöa här hemma i Solna, klockan halv ett i natt såg det ut så här. Skönt att vi slapp köra hem i detta väder från Sandvik gård.

I morse när jag vaknade så såg det ut såhär! Måndagar jämna veckor mellan kl 10-14 är det parkeringsförbud på vår gata, jo det står en bil där, och en person där i bagageluckan som troligen lastar in eller ut något, och sen inte stod kvar där får vi hoppas, för böter, det får man snabbt här!

Idag var det  extrapris på blandfärs på Hemköp, så då blev ett kilo julköttbullar med kryddpeppar och ingefära rullade och stekta.

Köpte också julstjärnor och ytterkrukor ( vi slängde ju alla när vi flyttade!) som gör sig fint i fönstret.
Ny vecka och jag har semester denna vecka, heeeelt underbart!!! ( Sen att jag ska jobba på julafton, det är en helt annan sak) Åkte tåg och buss till jympan idag, och glömde helt bort att jag skulle ha uppföljningssamtal idag efter jympan. Efter jympan så skulle jag nämligen få skjuts hem med maken som kom från jobbet på Arlanda. Nu får vi boka in en annan kväll...

5 kommentarer:

BP sa...

Alltså måste ge dig en STOR komplimang till dina nattbilder. Hur f*n får du till dom så fina???!!!! Jag lyckas då aldrig...

Gillar dom tomma"luckorna" på parkeringsrutorna - ser nästan ut som en surrealistisk målning alternativt ett modellbygge - coolt alltså:-)

Å du är redan igång med julköttbullarna - klapp på axeln:-)

Åsså köpte du vita julstjärnor- ELOGE där. Trodde du var mera för sött eller rosa, men rosa julstjärnor finns ju (som ur är) inte än;-)

Underbart med en ledig vecka!!! Å att jobba på julafton - so what, du har ju inga småbarn hemma så...

Geddfish ♥ sa...

Läckert fönster med de vita julstjärnorna!
Det är fart på dig, och det ska det vara i den åldern du är i, för mig tar det längre tid med allting numera.
Tjusiga bilder med parkeringarna. Med och utan.
Kram och njut av semestern 💚

znogge sa...

Tack för påminnelsen! Hög tid att köpa julstjärnor som ska stå i krukan från Waldemarsudde! Tror dock att det blir röda i år...

God tisdagsmorgon!

Ama de casa sa...

Er gata ser ut som vår gjorde förr. Ja, inte snön då, men tomheten på bilar på torsdagskvällarna innan marknaden :-) Stod nån kvar på fredagen blev den snabbt bortbogserad.

Köttbullarna såg väldigt smarriga ut :-)

Ditte sa...

Trevligt att få en glimt av er fina Solnagata och bra att ni jann hem från Sandviks gård innan snön kom.
Kul bild med alla tomma p-platser men kan tänka mig att bilarna är på plats strax efter 14 för att få en kvälls/nattplats.
Skönt med semester denna vecka och kunna ta det lugnt. Nåja, du har ju en del om dig så lugnt blir det väl inte. Och jobba på julafton kan väl gå. Barn föds ju så också...
Kram och trevlig tisdag.