måndag 11 mars 2019

Fest igen

Så var det dags för mera fest, nu på en måndag, men lugn..jag var chaufför ikväll! Å lite tur i oturen att jag kunde vara med, har ju förkylningen att dras med, så jag hade ingen jympa ikväll, följde istället med på festen!


En överraskningsfest var förberedd hos svägerskan i Rotebro, för makens kusin som fyller 80 år ( fast hon ser ut som 60!)

Gissa om hon blev förvånad! God mat och såklart tårta till kaffet.

En lyckad kväll är tillända...

4 kommentarer:

BP sa...

Du är då verkligen en festprisse eller ska jag säga festprinsessa:-) Du festar dig rakt igenom förkylningen tillbaka till jobbet, som såklart tycker att tajmingen är helt perfekt;-)

PS. Tänkte på din man igår och idag efter flygplanskraschen i Etiopien igår. Har din man någonsin servat en Boeing 737 Max 8? Norwegian flyger ju dessa plan. DS

Znogge sa...

Vilken härlig kväll och en lika härlig överraskning för födelsedagsflickan!

Kram och ha en fin tisdag!

Ama de casa sa...

Haha! Du är helt otrolig - att du orkar! Även om du var chaufför så är jag mäkta impad att du klarade av ännu en fest igen :-D

Vilken härlig överraskning för den ungdomliga 80-åringen :-)

Idag kanske du bör vila lite? Eller förresten, strunt i det - fira på du bara :-D

Ditte sa...

Skönt att du orkade komma med på ännu en fest. Men orken är nog sökert det sista om ger upp hos dig. Och det är ju skillnad på fest och att motionera rejält. Motionen är ju ingen hit för en förkyld kropp.
Och kalas piggar ju helt klart upp.
Önskar dig fortsatt god bättring.
Kram!