fredag 1 mars 2019

Skyltar på en fredag och glada besked!


Jodå, efter mycket om och men så fixade schlagerkompisen biljetter till direktsändningen till semifinal 2, där Sverige är med, finalen är det helt omöjligt att få biljetter till, men hon lyckades också få biljetter till finalens juryrep, vi får hoppas att Madonna också kör lite rep då, hon ska ju vara med i mellanakten i finalen! Ni vill inte veta vad dessa biljetter kostade, sanslöst dyrt i alla fall! Men så roligt att vi har några biljetter i alla fall!



Det blir en skylt till idag, ny månad till ära...och jag inleder mars med lite lediga dagar, inte dumt alls! Natten på jobbet var okey, denna natt upptäckte jag ett sätesläge, som vår duktiga läkare gjorde ett lyckat vändningsförsök på, hoppas nu att barnet låg kvar i huvudläge och kom ut den vanliga vägen! Ikväll är vi bjudna till våra vänner här i Frösunda, det var länge sen vi sågs, så det ska bli kul!

8 kommentarer:

BP sa...

Så glad jag blir att väninnan lyckades med biljetterna, dessutom till två föreställningar. Stort GRATTIS, helt underbart!

Marsbilden är ju så himla rolig:-)

Å att börja en ny månad med ledighet är då verkligen inte fel. NJUT!

Geddfish ♥ sa...

Ni verkar vara ett strongt par när det gäller fixabiten i Mello! Grattis till den sista biljetten för den första är ju använd här i Lidköping redan.
Så ni ska till Tel Aviv, wow!
Ha en go marsmånad, kram!

Ama de casa sa...

Stort GRATTIS till biljetterna! Lite nyfiken är jag allt på priset ändå ;-) Men med ert intresse så FÅR det kosta, tycker jag :-)

Själv funderar jag på att dissa Andra chansen ikväll... Får se om jag lyckas med det :-)

Ha en härlig dag!

dianasdrömmar sa...

Roligt med ESC, avis kram

Ami sa...

Grattis till biljetterna!
Kram och trevlig lördag!

Znogge sa...

Grattis till biljetterna! Så roligt att det gick vägen :D

Kram

Ditte sa...

Grattis till biljetterna. Och pengar får väl anses som en mer "världslig fråga" i sammanhanget. Livet pågår här och nu. Och på ett konto gör pengarna ingen nytta.
Oj, mars! Redan! Ä ebåde dag och veckovill. Men anländer snart till verkligheten hemma.
Kram!

Paula sa...

Heja heja entusiasterna! Tittade faktiskt på andra chansen, i typ fem minuter, den tid det tog för Mumsmums att framföra låten med Dotter. Den hade kunnat vinna hela tjottaballongen om du frågar mig...