torsdag 21 mars 2019

Teamträning och biodags

Dags för lite dagjobb igen. 

Teamträningsdags med sugklocka och blödning i fokus.

Sen bjöd maken mej på middag , på restaurang Drama...( på Mos)

Jag åt en god Sashimisallad.

Sen blev det bio, vi såg  den spanska filmen "Alla vet" med bla. Penelope Cruz som spelar mot sin make Javier Bardem.  ( regi av en iransk regissör)En annorlunda film, långt ifrån Hollywood, jag gillade den, alltid kul att se filmer från andra länder, jag ger den 3 av 5 stjärnor. 

6 kommentarer:

BP sa...

Maten - MUMS. Selfien - MUMS (skitsnygga nya glasögon på din man). Filmen, ja där kan jag ju inte säga MUMS, då jag inte sett den;-)
Härligt att vara ledigt eller hur!!!?

Znogge sa...

Vilken bra dag på alla vis och framförallt den trevliga kvällen! Gillar också din mans glasögon! Filmen har jag inte hört talas om men inser att det var längesedan vi var på bio Husse och jag...

Kram och god fredag!

Ama de casa sa...

Dom där teamträningarna kommer rätt ofta tycker jag. Måste störa din lediga dag en hel del. Jag tycker att det inte vore mer än rättvist att dom genomfördes på nätterna nån gång emellanåt också ;-)

Härligt med middag och biobesök!

Fina är ni på bilden också :-)

Ami sa...

Vilken trevlig kväll det blev :)
Kram

Geddfish ♥ sa...

Hej! Det är väl jättebra med teamträningar! Men tar extra tid och kraft, förstås. Desto trevligare fick ni sen, God mat och bio. Jag har en biobiljett liggande här, men kommer inte till skott.
Fredagskram!

Annette sa...

Vilket ansvar ni har över liv och död. Det är fantastiskt. Skådespelarna i filmen brukar alltid vara bra. Jag har sett dem i Pedro Almodóvars filmer och gillat dem mycket. Den här filmen har jag inte sett, jag måste läsa på litet om den. Ha en jättefin helg!