torsdag 23 maj 2019

Den stora PED:en

Idag dök det upp minnen från ESC i Wien 2015 på Facebook, och då slog den stora Post Eurovision Depressionen in. Nu har det börjat sjunka in allt vad vi har upplevt i Tel Aviv, så många intryck, musik,dans, skratt,showerna och den spännande finalomröstningen, alla människor vi träffat, miljöerna....osv....

Roligt är att efter felräkning i finalomröstningen som fick göras om, så gick Sveriges John Lundvik upp från plats nr 6 till plats nr 5!
Första natten på jobbet gick bra, lagom mycket att göra. Egentligen skulle jag jobba i natt igen, men hade ju en natt tillgodo som en kollega var "skyldig" mej, och snällt nog kunde hon ta min natt i natt!  Så jag har bara sovit fyra timmar idag, spenderat eftermiddagen i tvättstugan, och nu är planeringen inför helgen i full gång. Har nästan missat att det är bokklubbsträff i morgon också, så jag är verkligen tacksam för en ledig natt!

3 kommentarer:

Ditte sa...

Kan tänka mig att det är mycket att smälta och gå igenom efter era dygn i Tel Aviv. Så mycket ni upplevt och på kort tid. Och detta måste få ta tid.
Skönt att det blev en lugn jobbnatt och att du nu bytt så du har denna natt ledig.
Kan tänka mig att planeringen är i full gång. Men ta ett djupt andetag. DEt löser sig med allt.
Kram!

Ama de casa sa...

Anders upplever motsatsen som kanske heter PEE? Post Eurovision Euphoria ;-)

Skandalartat med omröstningen kan jag tycka. Det blev ju både plus och minus för John där - upp en placering och slog Norge, men kom "bara" tvåa efter juryrösterna. Det var ju en av dom sakerna han gillade bäst - att ha vunnit juryomröstningen...

Skönt att du fick en ledig natt - det behövde du säkerligen! :-)

BP sa...

Klart du nu lider av PED. Det är ju rätt naturligt. Men du känner ju igen symptomen efter så många ESCs som du och väninnan varit på så. Det enda botemedlet är nog precis det du gör - lägger ut många fler bilder från ert äventyr.
Å vilken tur att du hade en natt "tillgodo". Men ärligt talat så låter bokklubbsträffen ganska "avslaget", jämfört med ESC alltså;-)