torsdag 2 maj 2019

Puerto Rico dag 1

 Sovit som en prinsessa i helt underbara sängar på detta hotell, och var uppe med tuppen i morse, och tog min traditionsenliga joggingrunda ner mot playan och joggade mot Amadores, men vände innan jag kom dit, 5km räcker innan frukost! Denna vecka har vi bokat både frukost och middag på hotellet, och vi är mycket nöjda hittills. Ikväll var det en 7 rätters avsmakningsmeny som var mycket bra. En dag i solen och en god bok. Bubbelpool på terassen på eftermiddagen med lite Sangria på badkarskanten var helt ljuvligt! Trevligt var det också att hotellet uppskattar att vi kommer tillbaka hit ( fast det var 2 år sen sist, men upplyste dem vid incheckningen att vi bott här förut) så idag fanns ett trevligt brev och en flaska vin på rummet!


5 kommentarer:

Steve sa...

Ni har verkligen ordnat det bra för er. 5 km innan frukost. Starkt!

Ama de casa sa...

Vilken fantastisk start på resan! Den där springturen är säkert också bra med tanke på all god mat ni petar i er, duktigt av dig att jogga på morgonen! Men sen blir det väl för varmt kan tro :-)

Ha ännu en finfin dag!

Ditte sa...

Så skönt det låter. Fint att ha maten bokad så ni slipper jaga bra restauranger kvällstid. Och är nu maten bra på hotellet är det ju än mer lyckosamt.
Önskar er fortsatt fina dagar.
Kram!

Znogge sa...

Er går det ingen nöd på ;-) Hittar man ett bra hotell så finns det ingen anledning att inte välja det igen.

Kram och ha en härlig fredag!

Paula sa...

Vilket stiligt par!