torsdag 9 maj 2019

Laddar för ESC

Igår kväll ville mina schlagerkompisar ha mina poäng i vår omröstning av årets ESC, Micke tyckte att jag kunde göra en video som skulle spelas upp under kvällen, så jag fick lite bråttom..vi väntade ju på bussen som skulle ta oss till flygplatsen, och jag vet inte om jag hört alla 41 låtar ännu, men gjorde ett snabbt inslag och lyssnade lite igen på favoriterna, och här kommer mina poäng i form av denna video! Fick se resultaten idag och inte alls överraskande så vann Sverige! San Marino ser ut att komma tvåa och trea blev Italien i "vår" lilla tävling.Dagen idag blev mest tröttsam, blev inte många timmars sömn. Cyklade iväg i ett lite kylslaget Sverige, blubb-kursens avslutande var väl sådär. Somnade en stund när jag kom hem. Nu tid för återhämtning inför nästa resa!

7 kommentarer:

Ditte sa...

Kul med videon! Och häftigt att du hann göra den där i väntan på bussen. Men är man så intresserad så finkar ju det mesta. Och här funkade även tekniken. Bra där!
Kul att Sverige vann! Jag gillar både låt och artist.
Förstår att du var trött efter resan och att sätta sig på kurs direkt efter hemkomst är ju ingen "hit".
Vila dig nu i form inför nästa resa. Krafterna kommer du att behöva. Tel Aviv har mycket mer än schlager.
kram!

BP sa...

Jättekul med att höra din röst och se din poängfördelning. Undrar om din man stod med en lapp bakom kameran så att du skulle komma ihåg länderna - hahaha! Som en riktig nyhetssändning alltså med monitorer som visar löpande test:-) Proffsigt. Å visst är din man i så fall lika bloggdresserad som min;-) Å perfekt ju att sysselsätta sig med något roligt innan flyget går:-)

Patriot är du också - såklart! Sverige vinner - hahaha!

Å så är det full rulle som vanligt hos dig. Undrar om du hinner med en eller två jobbnätter innan du åker till underbara Tel Aviv...

Znogge sa...

Imponerande att du hann göra videon men kul! Som vanligt är det full rulle hos dig och snart ännu en resa, men vad gör man inte för det som man brinner för.

Jag hoppas att Sverige får en bra placering i alla fall!

Kram

Ama de casa sa...

Men vad roligt att både se och höra dig! :-) Jag har nollkoll på årets bidrag, men ska kolla in förprogrammen när/om jag får tid :-)

Tänkte först anklaga dig för fusk, man får väl inte rösta på sitt eget land? Sen kom jag på att du var i Spanien och då måste det ju vara fullt tillåtet :-D

Mias Mix sa...

Bra jobbat med videon! Själv är jag inte insatt för fem öre :) Välkommen hem till Sverige igen. Ni verkar ha haft en härlig semester. Precis vad man behöver för att ladda batterierna. Passande skylt som välkomnade på Arlanda. Önskar dig en skön helg! Kram

Ami sa...

Otroligt att du hann göra videon medan du väntade på bussen....men du är effektiv har jag förstått :)
Kram

Guldkryckan sa...

Jo...ska väl se på detta då förstås...tradition på nåt vis här att sitta och skaka på huvudet åt spektaklet. ;)

Men fosterlandet kräver vissa uppoffringar....heja Sverige :)

Ha det fint