fredag 10 maj 2019

Det kom ett sms...

Egentligen har jag inte tid för några utsvävningar nu, men vad gör man inte när man man får ett sms om en AW i stan från en barndomskamrat som nu bor i Uppsala och var i stan över dagen. Det var väl två år sedan vi sist sågs. Sagt och gjort, efter att  ha cyklat tur och retur  gånger flera till tvättstugan så åkte jag in till söder för att träffa två av mina gamla kompisar. Vi hamnade på en spansk (!) tapas restaurang på Hornsgatan: Madrid Tapas bar.


Goda tapas, jag tog förstås räkor i vitlök och olja.

Mycket goda spanska köttbullar... och en böngryta med rotsaker och serrano, mums! Tyvärr var servicen sådär, är väl van vid den fantastiska servicen på vårt hotell i Puerto Rico! 

Så himla trevligt att träffas , vi promenerade vidare på söder och hamnade på Bengt Ekehjelmsgatan där vi har minnen ifrån ett sportlov för länge sedan...1977 närmare bestämt, ack jag...tiden går och vi med den! Efter ett litet vätskestopp så skildes våra vägar för denna gång. Vilken spontan och rolig kväll det blev!

5 kommentarer:

Znogge sa...

Klart att man ansluter efter ett sådant sms. Synd bara att servicen inte var på topp, speciellt med tanke på den svenska prisbilden...

Kram och sov gott!

BP sa...

WOW! Coolt! Det var ju en perfekt uppladdning för ESC - igen alltså. Bra att ha ångan uppe när du väl landar i Tel Aviv:-)

Minus dock för dålig service. Lite (läs: mycket) skillnad mellan Gran Canaria som är mån om sina gäster och Sverige. Synd!

Ditte sa...

Vad trevligt med en spontan utekväll. Men visst är det trist när servicen inte motsvarar det man hoppats på. Era tapas så då väldigt goda ut. Och ett "pitstop" på vägen hem är alltid rätt.
Önskar dig en bra lördag och vädret ser ju lovande ut.
Kram!

Ama de casa sa...

Härligt med spontana träffar sådär! Förstår att du tog dig den tiden trots att du just nu har ont om den. Vilken trevlig kväll det blev! :-)

Ami sa...

Jättekul med spontanträff :) Och lite tapas är aldrig fel!
Kram