måndag 29 augusti 2022

Glad måndag!

Verkligen en "glad måndag"- Caritas tema. Har jobbat med jympapasset idag , har en ny låt och så har jag försökt ändra lite till det nya upplägget . Ikväll var det nypremiär med både passet och med mitt ci-implantat på plats. Det funkade finfint, tyvärr tappade jag den trådlösa mikrofonen efter den första låten, den fick inte plats där vid öronen helt enkelt, bakom öronen är det upptaget med en hörapparat på det ena örat, och så ci-implantatet på det andra. Så jag fick höja rösten när vi bytte rörelser istället och klappa i golvet vid styrkedelarna när vi var nere på golvet, det gick också bra! 
Fick också en leverans till just F&S, vår förra verksamhetsledare ( och våra grabbars gamla fritidsfröken) Anki har börjat måla ( eller vad vet jag, hon kanske har hållit på med det länge!), och gjort denna fantastiska bricka, hann träffa henne personligen också, hon levererade en hel hög med dessa brickor, här kan ni se en till nöjd kund.  Vill ni se mer av hennes alster så titta in hos @malarmormor på instagram!

Orsakullan undrar idag : 

29. Så högt!

..så hög musik på mitt jympapass försöker jag inte ha, lite lagom, vill inte ha för lågt heller, man vill ha lite härlig rörelseglädje till musiken!

 

9 kommentarer:

femfemman sa...

Bra när det inte är alltför högt. Men tillräckligt för att det ska vara "till hjälp" I viljan stt röra sig! Kram

Geddfish ♥ sa...

Det verkade gå galant ju! Uppfinnesrikedom är också ett bra medel.
Glad tisdag, kram!

Znogge sa...

Vilken otroligt fin bricka så den förstår jag att du är nöjd med.
Tyvärr tycker jag oftast att musik och ljud är på tok för högt på många platser. Inte för att jag är ljudkänslig men jag vill gärna kunna föra ett normalt samtal till exempel på en restaurang.

Önskar en glad tisdag nu i stället :D

Äventyret framtiden sa...

Det där ju bra och Glad måndag blev det sannerligen när du fick den väldigt fina brickan. Grattis!

Ha en fin tisdag!
Kram

Guldkryckan sa...

Det där var rejält fint, en bricka i min smak absolut.
Det viktigaste först antar jag, hellre en tappad mikrofon än ingen hörsel att tillgå.

Alltför hög musik tar ju bort lite av det trivsamma kan jag tänka, jag som bara varit inskriven på ett "träningsställe" ett helt år men aldrig gick dit, vad vet väl jag. ;)

Ha nu en fin Tisdag.

Anna i Portugal sa...

Väldigt fin bricka! Älskar färger numera :) När en gympar (och diskar!) vill jag ha riktigt hög musik.

Paula sa...

Underbar färgglad bricka, hon målar härliga blomster. Länken till hennes insta funkade men inte den andra länken.
Så härligt att du märker skillnad också på jympapassen nu, men du skulle förstås behövt ett tredje öra till miken, hihi. Kanske kan du komma på en smart upphängningslösning så småningom.
Kram

Ditte sa...

Verkligen en vacker och färgglad bricka! Och nöjda kunder är alltid trevligt.
Roligt att du fått till jympapasset så bra och du löste ju det hela bra med att klappa i golvet när micken inte fungerade. (Inte fick plats). Smart!
Önskar dig en fin kväll.
kram

BP sa...

En himla snygg selfie:-) Så skönt att du lyckades med ditt F&S-pass trots alla tekniska mojänger i och runt dina öron;-)

Brickan är fantastiskt fin. Kollade Insta-länken. Vilka färgglada tavlor hon gör. Snyggt med akvariebilderna med sjödjur.