onsdag 31 augusti 2022

Onsdagsmix


 Idag har jag jobbat med IW soft passet och efter en powernap på eftermiddagen var jag redo att åka till F&S och köra det. Var där i god tid så jag kunde få dit den trådlösa mikrofonen bakom öronen och hörapparaterna. Fem hugade motionärer kom och passet kändes väl sådär, men det brukar ta några gånger innan man kommer in i det, märkte att det var väldigt mycket discolåtar, haha, sånt som jag gillar!

Orsakullan undrar denna sista augusti : 

31. Imorgon så…

...börjar den första höstmånaden, fast vi hoppas på varma dagar även i september.  Höstdagjämningen är den 23 september, som ger förebud om hösten då dag och natt visst är lika långa, dit är det långt till ännu!

6 kommentarer:

Klimakteriehäxan sa...

Jag borde verkligen testa nåt pass, kanske soft? Förr i världen gick jag flera ggr i veckan men nu är det länge sen ... Beundrar dig som inte bara håller igång dig själv utan grupper dessutom!

BP sa...

Hej snygging:-)
Det är fantastiskt att du kan hålla i alla dessa pass med all din tekniska utrustning runt öronen. Det var helt klart inte bättre förr om man säger så. Fem motionärer tackar ödmjukast skulle jag säga:-) Å discolåtar - ja, det är väl helt naturligt fören schlagertjej som dig. Disco är förresten enda dansen jag klarade av någonsin. Långt ifrån partnern, så jag slapp trampa på killens fötter;-)

Precis som du nämnde jag höstdagjämningen den 23 september. Jag klamrar mig fast vid sommaren tills dess. Måste dock medge att 8 grader i skrivande stund inte håller med dig och mig...

Freedomtravel sa...

Ja, nu är hösten här ... Men september kan vara en fin månad, så vi hoppas på det!

Znogge sa...

Passet kommer säkert att sitta efter ett par gånger.
Ja, nu är första höstmånaden september här men jag hoppas på sommarkänsla ett tag till.

Kram

Guldkryckan sa...

Lyssnade nog lite på disco när jag var liten men tappade det i tonåren, så kan det ju bli ibland.
Dans har aldrig varit min grej, jaja, sådan är jag. ;)
Fint att åtminstone fem motionärer dök upp och att det gick bra med elektroniken.

Höst är det väl även om det känns lite "sådär" med det.

Ha det bäst nu.

Ditte sa...

Roligt med att F&S är igång och det kommer ju fler motionärer efter hand. Alldeles säkert. Och visst tar det lite tid innan ett pass sitter. Bra kan jag tycka med discomusik. Är ju medryckande.
Hoppas du fick ordning på mikrofonen och att det fungerade fint.
Kram