tisdag 18 juni 2024

Tandläkarbesök och en kort regnig promenad

Första riktiga semesterdagen njöt jag av frukosten på balkongen.


Så var det dags att åter igen besöka tandläkaren och få den nya kronan på plats, efter att jag bitit av en bit av en tand i förra veckan, så där försvann en del av skatteåterbäringen, haha! Men nu har jag en hel tand igen.

Sen skulle jag ut på en promenad, det slutade med att jag fick ringa min man som kom och hämtade mej vid Winery Hotel....i spöregnet, och jag var utan paraply. Tröstade mej med en god halstrad lax-sushi till middag.

Midsommarveckan, och vi laddar för firande på landet, men först blir det fotboll ikväll...kanske får vi se Ronaldo göra mål för Portugal mot Tjeckien?

 

8 kommentarer:

znogge sa...

Tyvärr är det en dyr historia att gå till tandläkaren men nu har du i alla fall en hel tand igen. Vissa saker måste liksom bara fixas.
Vilken otur med vädret men tur att maken kunde hämta dig. Här har det varit fint väder i dag vilket var en trevlig omväxling.
Önskar en god kväll!
Kram

BP sa...

Så du lät inte din tandläkare "skulptera" en ny tand - det har jag gjort tre gånger vid det här laget. Billigare än kronor, men så fick jag ju som vanligt kvarskatt också;-)

Usel tajming på dig och regnet. Men vilken tur att din man också var ledig och hemma. Här ösregnade det i 10 minuter mellan klockan 16 och 16:10, sedan sol solen igen.

Kollar matchen Portugal-Tjeckien. Ronaldo hade två klara målchanser under första halvlek, så hoppas på att 39-åringen lyckas med ett mål. Och du - mittbacken Pepe i Portugals lag är 41 år gammal och still going strong:-)

PS. Matchen Turkiet-Georgien trodde jag att den skulle bli ett sömnpiller. Det blev precis tvärtom. Vad tyckte din man? DS.

Hanneles bokparadis sa...

Älskar mina altanfrukostar, nästan halva året, varmt klädd när det behövs.

Äventyret framtiden sa...

Bra att det finns en skatteåterbäring när det finns hål att sätta den i. 😊
T.om. jag tittade på matchen mellan Portugal och Tjeckien...

Ha det gott!
Kram

Guldkryckan sa...

Skönt med frukost på balkongen, ljuvligt ju.
Jo, dyrt är det med tandläkare även med försäkringskassan inblandad....fint med skatteåterbäringen där då förstår jag.

Utan paraply så blir det ju lätt lite fuktigt vid regn..usch. ;)

Ha nu en fin onsdag.

LillaSyster sa...

Tur att du hade telefonen med dig, det händer att jag går på promenad utan den =) Skönt att du har en hel tand igen, men billigt är det då inte. Ha en fortsatt skön ledighet =)

Anna i Portugal sa...

Säger som LillaSyster, bra du hade mobilen med dig! Jag lämnar den hemma titt som tätt, men försöker bli bättre på att ha med den som säkerhet. Portugal vann läste jag :) Skönt med hel tand igen, då kan semestern ta fart!

Annika sa...

Vlken mysig balkong ni har. Perfekt för rulle.
Hörde att vädret igår var riktigt ruskigt.
Kul med midsommar på landet!
kramen!