onsdag 4 september 2024

Full fart

I natt gjorde vi rätt för lönen, om förra natten var ovanligt lugn, så var denna natt det omvända.  Vi var bara 3 barnmorskor i natt, plus en uska. Jag hade att göra hela natten, så det var med en lätt huvudvärk jag cyklade hem i morse, och vaknade med huvudvärk också. Tog i alla fall en promenad sent omsider, ville ju gärna komma ut en sväng i det fina vädret, och det var skönt.

Nu stundar gudskelov lite ledighet igen, och min agenda är full! I morgon bitti så ska jag lämna blodprover fastande, jag har köpt en hälsokontroll med 49 markörer, ska bli spännande att se svaren. I morgon kväll går båten Viking Glory mot Åbo, vi är några från Järvsö-gänget som ska hälsa på en kollega i finska skärgården där hon har sitt sommarställe, ska bli så spännande!
 

9 kommentarer:

Znogge sa...

Tur att inte alla nätter är lika intensiva för er del.
Vilken härlig dag som väntar i morgon!
Kram och god kväll!

Äventyret framtiden sa...

Så skönt att du kan bryta allt detta med en båttur med goda vänner till Finland och en vän där. Njut för fulla muggar, koppla av!
Kram

BP sa...

Japp, där gjorde du rätt för din lön. Det gör du alltid. Å som jag har sagt förut - du är en mästare på att belöna dig själv med något roligt. Nej, jag menar inte hälsokontrollen utan besöket i Åbo:-)

Ditte sa...

Illa med stor arbetsbelastning och få som jobbar. Skönt att du nu blir lite ledig och att avkopplande trevligheter väntar. En härlig båttur och sedan ut i den finska skärgården. Önskar dig det allra bästa. Kram

Ditte sa...

Vet inte varför det står "ta bort" efter min kommentar. Men det är stora svårigheter att kommentera för mig på alla blogger bloggar. Så trist.

femfemman sa...

Låter härligt med rn utflykt på vatten. Passar bra i dessa dagar
Låter intressant med hälsomarkörer. Utveckla gärna vad det handlar om. Kram/Anna-Lena

Annika sa...

Vad mysigt att du ska över till Finland ett tag, blir avis och saknar mitt ställe där. Låter som en välbehövlig resa efter en sådan natt, pust! Kramar!

LillaSyster sa...

Ha en skön minisemester =) svar: inga nya framsteg på kattfronten

Paula sa...

Se där nu får jag förklaring på varför du befinner dig i Åbo! Ha en underbar helg i skärgården! Kram