onsdag 12 augusti 2009

Grekland och sen Italien för vissa..

Skiathos by night "smile" :)

Idag har jag skrivit till försäkringsbolag och flygbolag angående resväskan som inte kom fram till Skiathos. Det var äldsta sonens väska som inte kom med. Dålig info fick vi från personalen från reseföretaget. Blev istället tacksam när de ringde från SAS bagageservice under veckan och berättade att väskan fanns kvar på Arlanda,och att de inte gärna ville skicka den via Athen mitt i grekernas semester med stor risk att den då skulle komma bort! För från Sthlm till Skiathos så går det bara en direktflight,och det är på måndagar! Nåväl,väskan fanns ju på Arlanda,och sonen som i natt gav sig iväg till Italien med flickvännen, behövde ju knappt packa om! I natt har jag istället sovit oroligt,skulle de komma iväg enligt planerna? Nattbuss härifrån förorten in till centralen,sedan flygbussen till Skavsta-Nyköping. Vidare till Rom,sedan skava sig fram med tåg och buss i två timmar till kusinens hus på landet,där de ska vara hus och kattvakt i några dagar. Italienarna lämnar ju gärna fastlandet under sin semester i Augusti,och invarderar ön Sardinien! Läs Expressen här om ön.

5 kommentarer:

Anne-Lie sa...

Nog är det konstigt att man alltid fortsätter oroa sig för sina barn även när de står på egna ben;-))
Trist för sonen att inte ha sin väska med till Grekland men praktiskt att redan ha packat utan att behöva tvätta!!

Susjos sa...

Sonen tyckte också att det blev praktiskt! Och med bara en dag hemma så var det tur att slippa tvätta!

Anne-Lie sa...

När det gäller Madonna konserten har jag skrivit en analys i Fotorian som lyder så här:
"Analysen av konserten ger blandade betyg! Snygg ljussättning och scen, bra ljud, stark röst men upp och ner i intesnitet även om damen hoppade hopprep och sjönk på samma gång! Men jag är mycket nöjd att jag fick chansen att se Madonna så tack för ditt initiativ Anni♥"

imse sa...

Vad roligt att semestra sådär med barnen. Det är inte ofta nu för tiden, som man gör sånt ihop med sönerna.

Och visst är man orolig när barnen är ute och reser. Jag har en son i Frankrike nu.
Men det är väl bara att acceptera att de är vuxna och gör som dom själva vill.

Kram

Helga - precious sa...

Oj vilka äventyr.

Jag utnämner mig härmed till resexpert ;) och tipsar om att packa allas kläder i alla väskor - dvs blanda - så är katastrofen inte så stor om en väska försvinner...