söndag 16 augusti 2009

Nära personbästa...


Regnet började när vi kom fram till starten vid Zinkensdamm i går kväll strax före kl. 22. Lite trist,men med över 20.000 glada medlöpare så gjorde det inte så mycket. Och när man väl började springa ,så kände man inte av regnet. Men i mål var man bra dyngsur!
Försökte haka på min kompis vid start,och fort gick det. Maken försvann långt bak. Det kändes bra! Men vid 3 km så började jag bli trött,och fick släppa min kompis. Joggade på ,och fick trots allt en bra tid vid 5 km :29.46. När det var en km kvar och man såg målgången långt därborta så gav jag järnet. Vad jag då inte visste var att maken kommit ikapp och gick förbi mej vid 9km. Så han fick äntligen sin sköna revanch,två sekunder före mej gick han i mål! Min fina tid blev i alla fall 1.02.43 ! Vad jag är bra!

7 kommentarer:

Marie S sa...

*klappar händerna* Jippi !!

Lena sa...

Du är inte bra, du är superjättekanonbra!!!!! Kram!!!

Helga - precious sa...

Bra gjort - båda två!!

Anni sa...

Vad är väl två sekunder? BRA jobbat!

Anneli sa...

Inte kul med tvättmaskinen. Här hemma har spisen delvis slutat att fungera. Snabben till ugnen och snabbplattan - de som man använder mest. Har tänkt att köpa ny spis och ny kyl/frys lär vi lånar till handpenningen till lägenheten - men det kommer ju aldrig till skott.......

Anders Jacobsson sa...

Oj!!!
Jag är suuuuuperimponerad! Hurra!
Kram

imse sa...

Bra jobbat! Imponerande.
Kram