onsdag 3 juli 2013

En galen natt och en underbar bloggträffskväll!

 Efter en galen natt på jobbet, där jag intog en macka stående vid 02.30 efter att ha jobbat sedan 21.15...så var jag fundersam om jag verkligen skulle åka in till stan och träffa helt okända personer på Blekholmstrassen ikväll på en AW/ Bloggträff?!  Men kände att det var ju egentligen det jag behövde, få komma ut i solen in till underbara sommar Stockholm och med lite pirr i magen få träffa lite nya personer- som det ju sig visade jag redan känner en hel del genom deras bloggar!  Jag är så glad att jag gjorde det! Vilken härlig kväll det blev, och så roligt att få träffa dessa fantastiska bloggare IRL!! Tack för en fantastisk kväll Cissi Springer, Singelmamman, Fröken Blund slår dank," Medelålders och tjockast på mitten,  "Mariagunilla och  "Ett stenkast från Fyndet"!  Det gör vi om va?


Min promenadväg från tåget ikväll...å det är ljust ute...sommarkväll :)

12 kommentarer:

Anonym sa...

Så jättekul att se! En härlig kväll!!

Glad Sommar!

Anonym sa...

Låter härligt! Saknar sådana kvällar :-) / Venus

Eva sa...

Vilken underbar kväll du har haft!
Kram

Sus sa...

Myyysigt!

Jag hade en plan på att hinna hem, men även jag har begränsningar tydligen =)

maria sa...

:)
ja det var toppenkul och härligt! Mysigt med skratt och allvar - som om vi känt varandra i många år - och det har vi ju på ett sätt :)
Ta hand om dig så ses vi snart igen!
KRAM!
Maria

http://www.mariagunilla.se
eller
http://www.paleohososs.blogspot.se

BP sa...

Jamen! Kan du tänka dig att tjejen till höger i första bilden är en arbetskamrat till mig. Eller var rättare sagt. Hon slutade på mitt arbete för fyra månader sedan. Å inte visste jag att hon har en blogg. Världen är verkligen liten, men avk så rolig:-)

Mallan sa...

Vad härligt!

Veronica sa...

Jag säger bara Donny Osmond! UTAN ATT SKÄMMAS! *asg* Och BP, du får hänga med nästa gång. Saknar dig ju. Och några till. :) Kram på er, ALLA!

Susjos sa...

Veronica, jag skäms inte heller för min stora första idol Donny Osmond! Haha! Åh va roligt att ni känner varandra BP och du! Ser fram emot nästa bloggträff !

Helga sa...

Vilken kul grej! Lite spännande och läskigt men säkert hur kul om helst!

Anonym sa...

Tack för en fantastisk kväll med mycket babbel och många skratt! En nästa gång blir det definitivt!

Singelmamman sa...

Tusen tack för en fin kväll! Resten av veckan fortsatte på samma tema. Ser fram emot att ses igen!