tisdag 4 oktober 2016

Absolutely Fabulous
Så var det äntligen dags för schlagerväninnan å jag att träffas, vi bokade denna dag för mer än en månad sedan! Svårt när vi båda jobbar skift! Det blev lite mat å dryck innan vi gick på bio och såg Patsy och Edina i "Absolutely Fabulous "...som känns igen från TV-serien "Helt hysteriskt". Som ni förstår fick vi skratta!!! De är ju helt galna och underbara !!! En perfekt ledig tisdag är till ända!


- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

BP sa...

Kan tala om för dig att "Helt hysteriskt" är makens och min absoluta favo serie på tv. Har nog sett serien lika många gånger som "Pang i bygget". Visste dock inte att det fanns en film också. Måste ses med andra ord:-) Absolutely fabulous rules - helt klart:-))))))

Ama de casa sa...

Vilket perfekt sätt att tillbringa sin lediga dag! :-)

Ha en fortsatt fin födelsedagsmånad!

Comsi comsa sa...Det låter som det blev ett glatt möte och bio.. :D)

Kram ♥

Ditte sa...

Denna serie älskar jag! Helt otrolig! Skulle gärna se filmen också.
Att skratta är befriande, en god vän , mat och dryck också.
Kram!

Mias Mix sa...

Låter som en väldigt trevlig dag även om jag aldrig sett den serien. Men umgås med vänner gör jag gärna :)
Sv: Kvinnofrukost, det heter Affärskvinnans Nätverk och vi träffas alla kvinnliga företagare sista fredagen varje månad. SEB bjuder på frukost. Det är alltid någon (kvinnlig) föreläsare och massa tid att nätverka. Förrförra gången träffade jag en ny tjej och på hennes jobb behöver de ha 150 personer utbildade i HLR så hon skulle höra av sig :) Sen har vi MOrgonsoffan 4 ggr om året och det är för både män och kvinnor med programledare, triss-skrap mm.
Och JA det är underbart mysigt med barnbarn!!! Så härligt när han skiner upp i ett leende när man kommer :)