torsdag 20 oktober 2016

Throwback thursday

Va tiden går! Hösten 2013 var vi tre tjejer som tog tåget till Hudiksvall där M bor, vi stannade där över helgen och hade så trevligt tillsammans. Vi hade då inte setts tillsammans sen...ja, nån gång på 80-talet kanske? Gissa om vi har minnen från högstadiet och gymnasiet tillsammans!

Idag var det dags för teamträning igen på jobbet, det blir nästan en heldag...och trött blir man efteråt, så himla skönt att maken då kunde hämta mej och redan hade förberett vår favvosoppa till middag, den med morötter,kokosmjölk och linser....en bra torsdag blev det!

7 kommentarer:

Comsi comsa sa...


Gulligt gjort av mannen.. :)

Kram på dig ❤

Gemsofmylife sa...

Underbar bild ! Och roligt med bra minnen !!!
Underbart av mannen din det är omtanke det ! Själv ska jag upp.mitt i natten och hämta min man som är på äventyr i stora staden och då får man vara buss då den sista går hem vid 22 vardagskvällar ..:) Kramisar

BP sa...

Absolut ÄLSKAR kappan tjejen till vänster har på sig. Ser ut som en Desigual-kreation. Letar efter en "höstkappa" och det enda jag hittar är svart, mörkblått eller grått (om jag har tur alltså). Kul med throwback thursday, men jobbigt med teamträning på dagtid för dig.

Å vilken make du har - han är ungefär lika mån om dig som min är om mig:-) Vi ska nog vara rädda om våra män tror jag. De växer liksom inte på träd om man säger så;-)

znogge sa...

Fina minnen och goda vänner är mycket värda! Hoppas att din arbetshelg blir bra.

Kram och god morgon!

Ama de casa sa...

Kul att träffas sådär efter alla år, och sen är det som om nästan ingen tid alls har förflutit :-)

Morotssoppa är himla gott! Det tycker till och med jag som inte gillar morötter. Fast när man har dom som soppa eller kaka, då smakar dom inte morötter längre :-)

Susanne sa...

Så himla mysigt med återträffar. Låter som min favvosoppa, kokosdoftande morotssoppa.
Ha en trevlig fredag.

Ditte sa...

Den där soppan lät lockande! Helt i min smak!
Kanske har du lämnat ett recept....Men jag har det inte.
Kul med återträffen och och jag kan tänka mig att minnena var många och likaså skratten.
Att leta passande soffa är tidskrävande men ni hamnar nog rätt så småningom. Och att komma överens om äfrg är ju en process. Lyckat itll!
Önskar dig en bra jobbhelg med lagom jobb.
kram!