onsdag 12 oktober 2016

Kupp på F&S och en bra bok

Gjorde en kupp igår på F&S. Med kort varsel så hoppade jag in och körde mitt basjympapass för en medelledare som var sjuk. De hade grymtats lite i receptionen när motionärerna såg att schemat var ändrat...basjympa istället för medel!!!! Men efter passet så fick jag applåder och en motionär kom fram och sa att det var kul med en annan ledare på plats. Jag gav järnet och ändrade lite på styrkeövningarna så de blev lite jobbigare, och nog var de svettiga efteråt, och mycket schlager fick de njuta av,hehe...
Idag har jag mest legat i sängen och vilat mej inför IW-passet ikväll,sen blir det till att åka till jobbet direkt! Läser en sån bra bok nu av Karin Wahlberg : "Blocket", kanske jag tycker den är extra bra då det är lite sjukhusmiljö och en hel del från förlossningen, Karin Wahlberg är nämligen förlossningsläkare också! Har ni läst någon bok av henne?

4 kommentarer:

Comsi comsa sa...


Jag är säker på att det är fullt ös och att du är en bra slavdrivande ledare tvivlar jag heller inte på...:))

Kram ❤

BP sa...

Du charmar nog alla och vet precis hur du ska ta hand om dina och andra motionärer. Kul med uppskattning och applåder. Bra för självförtroende och man blir ju peppad!

Japp, jag har läst "Hon som tittade in" av Karin Wahlberg. Det var visserligen ett bra tag sedan, men jag gillade boken.

PS. Tips till dig: Pocket Shop i Täby Centrum stänger efter helgen. De har 50 procent rabatt på alla böcker. Själv har jag hamstrat idag. DS.

Ama de casa sa...

Vad roligt och peppande att det gick så bra! Speciellt när det grymtats innan. Applåder till dig härifrån också! :-)

Jag har läst nån bok av henne, men det var länge sen.

Ditte sa...

Vad roligt att ditt pass blev så lyckat! Och jag har ju förstått att du är verkligt medryckande. Kul att dina deltagare också framförde att de var så nöjda.
TRor absolut att det är bra att byta ledare i en grupp ibland.
Och rejält med schlager blev det ju dessutom.

Tack för bra boktips. Har ännu inte läst någon bok av henne, men blev sugen på att göra det.