onsdag 26 oktober 2016

Solen!

Jamen se solen! Då får man passa på...ut i lilla trädgården och klippa ner vissnade buskar och blommor! Det är vad jag har hunnit med idag. Har nu vilat en stund för att snart åka iväg för mitt IW-pass på F&S, sen direkt till jobbet för dusch och en jobbnatt!

10 kommentarer:

znogge sa...

Ja äntligen tittade solen fram för det var ett tag sedan. Men kallt var det ändå fast inte lika grått och dystert... Hoppas jobbnatten blir "lagom"!

Ama de casa sa...

Du har haft mer sol idag än vad vi har haft kan jag säga. Fast vi har 26 grader ute just nu, det tror jag inte att du slår ;-)

Hoppas att du får en lugn natt! Och ett lugnt IW-pass. Haha! :-D

Ditte sa...

Vad skönt med sol! Förstår att du hastade ut i trädgården.
Iw-pass låter energigivande och antar att du sedan är i extra god form inför en jobbnatt.
Önskar dig en lugn natt.

Annes vita rum sa...

Härligt att ni äntligen får se lite sol och ljus👍🏼 Tack för titten hos mig! Vi bor 2 mil från Marbella .. Ha en fin kväll🤗

Gerd ♥ sa...

Lite av soliga varan, behöver vi alla!
Ha en bra jobbnatt nu, solen lyser ändå så inte, kan ju upplevas mysigt att jobba natt också.
Kvällskram ♥

Comsi comsa sa...


Tog så mycket jag kunde av solen idag, så skönt....

Kram på dig ♥

BP sa...

Ja, äntligen fick vi njuta av cirka 60 minuters sol. Å nej, vi slår inte AMAs 26 grader, men det gick ju faktiskt att sitta på balkongen en stund - förvisso påpälsad men ändå. Å du hann med trädgårdsarbete också. Duktig tjej:-) Ha en fin och lugn natt nu!

Susanne sa...

Härligt att du fick njuta av solen.

Susanne sa...

Men DU!! Har ni haft sol :) Jag kan inte komma på när jag senast såg solen... Visserligen sov jag igår så kanske tittade den fram lite grann hos mig också utan att jag märkte nåt. Jag har ledig helg så då hoppas jag att solen vill visa sig från sin bästa sida. Hoppas du har bra nätter. Kram

Ami sa...

Härligt att solen har visat sig :)
Hoppas det har varit en bra natt på jobbet!
Kram