onsdag 5 oktober 2016

Twosome

Idag körde jag till Täby och parkerade på våningen med BP:s favoritfärg.

Anledningen var att de ringt från Efva Attling butiken och berättat att mitt halsband fanns att hämta. När vi var där sist så lämnade jag in ett Attling halsband som jag fick i 50-års present, som nu gått sönder. De skulle skicka det på lagning för 250kr. Men så ringde de och sa att det inte gick att laga eller hur det nu var, och undrade om jag ville ha ett likadant halsband för samma pris som det skulle ha kostat att laga halsbandet, hänger ni med?

Så nu har jag ett nytt halsband av "twosome" som det heter. Vågade även fråga den artige expediten Martin om jag kunde få ett nytt doftprov av parfymen "Human", och det fick jag.  Jag fick också dofta på Attlings tre nya dofter, och den som jag föll för fick jag också med mig som doftprov! Så nu blir det svårt att välja!

7 kommentarer:

BP sa...

Gulliga Susjos! Du parkerade på parkeringdäcket som jag bara använder när det (gräsliga) rosa däcket är fullt;-)
Vilken suverän service hos Efva Attling! Hon är verkligen mån om sina kunder - å det efter fem år!!! Kundservice när den är som bäst och borde vara så överallt för den delen. Japp, jag hängde med! Å den manliga expediten är den första som har anställts i butiken. Alla andra expediter är tjejer. Bra där! Älskar ju också hennes smycken:-)

Å nu fick du mig återigen sugen på att testa hennes parfymer.

1 000 tack för länken:-)

Vi missade varandra igen i Täby Centrum idag, men för en gångs skull besökte jag inte centrumet idag utan surrade runt i Vasastan i stället;-)

Ama de casa sa...

Jag hängde också med :-)

Verkligen snyggt av affären med det erbjudandet! Dom verkar vara mån om sina kunder. Nu kan du i lugn och ro ha sönder örhängena också ;-)

Ami sa...

Det var verkligen fint gjort av affären att ge dig ett nytt halsband!
Kram

Comsi comsa sa...


Det visar på att de är rädd om sina kunder. Måste komma ihåg att dofta på hennes dofter... Gillar halsbandet....

Kram ♥

Mias Mix sa...

Trist att halsbandet gick sönder men så bra att du kunde få ett nytt för det skapliga priset. Bra service! Och alltid kul med nya parfymer :) Förresten det var helt fel av mig eftersom jag haft samma sort i säkert tio år :) Köper nån ny ibland men faller alltid tillbaka på samma, Salvador Dali.
Ha det fint!

Rantamor sa...

Vilket härligt halsband, hon är verkligen duktig Efva Attling, hennes design är alltid så snygg, men liiite dyr för mig.
Tjingelingen från Rantamor.

Ditte sa...

Vad bra att de var så tillmötesgående i butiken! Set är så man behåller sina kunder och får nya. Bra servce, bar utbud och bra kvalité. Har också upplevt en väldigt bra service i Efva Attlings butiker. Brukar handla och titta in i den på Hornsgatan och är väldigt svag för hennes smycken. Jag tycker de är väldigt fina och enkla i designen , "less is more" passar verkligen här.