fredag 7 april 2017

Äntligen Malta å få träffa sonen!

Nej, kunde inte sova i natt, och flyget gick ju redan kl 06 i morse...så det blev en lång dag! Slumrade till en kort stund på planet, men damerna bakom pratade oavbrutet hela resan, så det blev svårt.Underbart att träffa sonen på Malta, å vilket underbart väder! Jag som minns förra gången vi var till Malta i april å det blåste och var kallt! Nu var det +20 i solen, å inga kläder med för det har jag!


Promenad hem till sonens lägenhet...


...nån tänker bada?!


...i sonens port .
På eftermiddagen så fick vi då äntligen checka in på hotellet ( sonen bor i en liten etta, så där får vi inte plats). Jag hade bokat ett rum med havsutsikt , och blev inte besviken! Magiskt vackert.
Nu hem kommen till hotellet igen efter en sen middag, var ju tvungen att sova en stund för att orka med kvällen. Härligt att vara på plats!

Posted using BlogPress from my iPhone

10 kommentarer:

Anita Malta sa...

Men vad härligt att du är på Malta igen och får tillfälle att träffa din son. Förstår att han inte längre bor kvar på "min" gata men hoppas han trivs i sin nya bostad. Tur med vädret också, har kollat lite då och då och tyckt att det verkar lite kallt fortfarande men det är nog bara svala nätter. Är ju i Malaysia på Borneo nu och flyger hem nästa fredag men då är nog också du på väg hem. Ha det toppenfint på ön, njut och sköt om dig ! Kram // Anita

Geddfish ♥ sa...

Ser himla fint ut på Malta, där!
Härligt att träffa sonen. Alltid svårt med kläder, vädret är ju oberäkneligt.
Stor kram! 💚

FREEDOMtravel sa...

Härligt! Ja, snacka om tidigt flyg!!! Vi var någotsånär i god tid, men köerna till säkerhetskontrollen var sjuka. När vi kom igenom hade vi en kvart på oss och tänkte "det klarar vi". Jag hade kollat på boardingkortet vilken gate det var så vi kunde springa. Ojoj vad vi sprang - till gate 7. Då hade de bytt gate till F37 ... i andra änden av Arlanda!!! Då var klockan 05:55. Snacka om att springa ...!!! Men vi kom ju med, som du vet ;) Hoppas du får det fintfint på ön! Kram

Ama de casa sa...

Åh vad härligt det ser ut och vad mysigt att träffa sonen! :-)

Vilken "otur" att du hade felpackat, men tur i den oturen att du gillar att shoppa då :-D

Ha det toppenbra!

znogge sa...

Tidiga flighter är jobbiga men man får försöka att sova i kapp. Vi flög också tidigt men det satt i hela dagen tyckte jag.

Kram och ha det gott i värmen!

Susanne sa...

Ha en härlig vistelse på Malta.

Taina sa...

Härligt med Malta! Får man fråga om din son är där permanent och jobbar? Min har flyttat till London. Globetrotters eller hur?

BP sa...

Härliga bilder från ön:-) Skrattar gott åt storyn med Helena och Peter - hahaha!!!

Å du kan vara glad att du är långt ifrån Stockholm just idag. Terrorattack mitt i Stockholm. Å MoS liksom Täby Centrum och andra gallerior stängdes. Ja, hela innerstaden är också stängd osv. Läs på nätet... eller låt bli...

Villa Freja sa...

Å så mysigt. Ser riktigt härligt ut. Kram.

Ditte sa...

Skönt att ni är framme, men dessa fakirflygningar kan vara nog så tärande. Så tidigt som 06, har jag aldrig rest. Får man inte sova på planet så blir dte ju en låååång dag.
Mysigt att träffa sonen och att vara på plats. Trevligt med ett fint hotell och med havsutsikt.
Önskar er fina dagar.
Stor kram!