onsdag 5 april 2017

En hektisk dag...

En lugnare natt på jobbet, men en hel del larm där vi fick hjälpas åt, flera stora blödningar och det blev så mycket för läkarna så bakjouren fick kallas in. Sovit till klockan ringde på eftermiddagen, en snabb frukost sen dags att åka till kattpensionatet i Upplands-Väsby för att lämna Maja, vidare till F&S för att leda IW, här är salen tom innan motionärerna kom, vi blev bara sju stycken...men svettiga blev vi. Sen äntligen hem, hade tur med parkering. Middag ,dusch och sen börja packa inför resan till Malta och yngsta sonen i morgon bitti med fakirflyget kl. 06.00....borde alltså sova nu!

9 kommentarer:

BP sa...

Japp, äntligen är du långledig:-) Å om du tar fakirflyget till Malta borde du träffa på Helena och Peter med bloggen Freedomtravel. De tar samma flyg som du/ni. Hoppas ni får en pratstund, även om det kanske är inte rätt tidpunkt att prata, mera en tid för att sova;-)

Synd att Anita befinner sig på andra sidan jordklotet just nu, men ni träffades ju senast ni var där.

Önskar dig en lugn flygresa och massvis med roliga äventyr på fina Malta!

Ama de casa sa...

Så då sitter du på flyget nu då? Härligt med ledighet och ha det nu toppenskönt! :-)

Comsi comsa sa...Ha det jättefint och njut av Malta, sonen och allt annat. :D)

KRAM ♥

Anni sa...

Den där bilden passade ju utmärkt till bloggrubriken, för även om cyklarna är tomma blir jag stressad bara av att se dem :-D

Hoppas nu att ni får en riktigt härligt resa - äsch, det vet jag ju att ni får! Hur sjutton du lyckas ställa om din dygnsrytm sådär fattar jag inte, men jag anar att du sover på planet nu.

Kram på dig.

Villa Freja sa...

Å fy, stora blödningar låter hemskt.
Hoppas du får en trevlig resa.

House and Garden by Bia sa...

Jädran i mej vilken energi du har vännen !!
Önskar dej en trevlig resa !...vi åker till Kanarieöarna om en månad ;))
Må så gott !
Kram

znogge sa...

Önskar dig en trevlig resa och härligt lata dagar hos sonen på Malta! Skönt med lite avkoppling efter hektiska nätter, flytt och allt!

Kram

FREEDOMtravel sa...

Men åh!!!! Vi var ju på samma flyg till Malta imorse!!! Jag såg dig, men jag är så dålig på att känna igen folk så jag vågade inte lita på mig själv ... brukar göra bort mig ;) Dessutom så var jag ganska uppochner när vi kom ombord, 3 min innan avgång. 2 minuter tidigare var vi i andra änden av Arlanda. Rejäl språngmarsch vill jag lova!!! Hoppas du har det fint på Malta! Hälsningar från Gozo!

Ditte sa...

Heja! Du hann målet! Men vilekt upplopp! Man kan bli matt öfr mindre.
Önskar dig nu fina dagar på Malta och kanske hunner du andas lugnare där. Hoppas.
Och en god idé ar att övernatta på plats. Ett plan som vågår 06 är extar fakir.
Stor kram!