fredag 14 april 2017

En matig och kort långfredag


Mycket seg idag efter att ha tagit igen en del sömn, sovit 10 timmar i natt! Iväg till Stinsen där maken tränade på Friskis medans jag storhandlade inför festen i morgon. Sen hem och förbereda..italienska köttbullar och så en Jansson!

Långfredagen blev verkligen inte lång, hux flux var det dags för middag, pizzan gjorde maken, denna gång på färdiglagad "pop"-deg , och den blev så himla god!

10 kommentarer:

BP sa...

Med tanke på vädret så har du inte missat nå't när du sov 10 timmar. Tvärtom - du gjorde det enda rätta. Att laga Jansson från scratch - eloge där! Här hade jag valt Melanders om man säger så;-)
Pop-deg vet jag inte vad det är, men pizzan såg verkligen jättegod ut. Ni år väl inte upp hela eller - den är ju gigantisk;-)

Comsi comsa sa...


Så skönt att du fick sova ut, ute var det busväder.
Måste nog prova degen vi något tillfälle.

Påsk-kram 🐣🐤🐦💚

Comsi comsa sa...

Jösses så kort i tonen jag blev, hihi. Jäkla Mobil som stressar mig när jag skriver. 🐣

Ditte sa...

Välbehövligt för dig att kunna sova ut. Skönt! Och du har ju haft en del att tså i under dagen så jag kan tänka mig att dagen försvann i ett nafs. Men nu har du mykcet gjort inför morgondagen-
Och dessa goda italienska köttbular. Om det var det du gjorde förut så har jag provat att laga dem och med försvinnande resultat.
Kram och natti°

BP sa...

Svar: Nu är jag ju iofs panschis och jobbar inte natt. Men när jag såg vädret idag tyckte jag att det inte var värt att gå upp före klockan 11:00 heller. Å det ångrar jag inte, då jag slapp frysa några timmar extra;-)

Ama de casa sa...

Åh! En påskpizza! Undrar om jag inte ska satsa på en sån idag - vi klarade nämligen av det där med Janson redan igår :-)

Ha en härlig påskfest idag!

Villa Freja sa...

Pizzan ser riktigt god ut.
Skönt att få sova ut.
Glad påsk.

Ami sa...

Åh, den där pizzan såg inte dum ut!
Kram och glad påsk!

znogge sa...

Då behövde du garanterat sova ut! Den pizzan hade jag gärna njutit av i dag i stället för ägg och sill...

Kram och Glad Påsk!

Mias Mix sa...

Ibland behöver man sova! Italienska köttbullar lät spännande, är det massa örter i? Eller soltorkade tomater?
Och hemlagad pizza är sååå gott. Vi gjorde det i torsdags men då gjorde vi en annan variant som var länge sen nu. Först pizzadeg, på med pesto och ost. In i ugnen. Klicka på creme fraiche, rödlök och löjrom och NJUT!
Hoppas ni får en lyckad fest i dag!