lördag 29 maj 2021

Skavsårsminnen

Så fort kartongen var tom så visste jag vem som skulle hoppa i, trots att den inte var så stor!

 Så ett minne som dyker upp från ESC i Wien 2015, minns så väl att den snälle nattportieren på hotellet ställde upp som fotograf flera kvällar!

I natt fick vi nypa oss i armen flera gånger, en sån lugn natt på jobbet var det längesedan vi hade. Vi tackade och tog emot. Lämnade över den lika lugn på morgonkvisten. Hoppas natten som kommer blir lika bra.

Orsakullan undrar idag : 

  1. En sticka i handen eller skavsår på hälen, vad väljer du?
  2. En sticka i handen, helt klart. Gillar inte skavsår på hälarna. Har ett hemskt minne från Sicilien då jag fick skavsår på hälen i  den otroligt varma kvällen då vi skulle gå ut och äta. Fick ta av mej skorna ( ett par välanvända sandaler som jag visst inte klarade av att ha i hettan!)  och vänta i ett gathörn medans min man sprang tillbaka till en skobutik och köpte ett par flip-flop till mej, dock med lite glitter på, och kvällen var räddad!
  3. Året var 2017 , och flip-flopen håller än!

5 kommentarer:

BP sa...

Vad är det med katter och kartonger - ingen aning. Men den kombon verkar höra ihop;-)
Molly är en så vacker katt med sina stora fina ögon.
Sååå skönt med en lugn natt. Håller verkligen tummarna att natt nummer 2 blir lika lugn.
Jag tar också hellre en sticka i fingret. Det är iofs många, många år sedan jag haft skavsår, men minns hur himla "obekvämt" det var.
Dina flip-flops var verkligen av bra kvalitet om de är "still going strong".

Ditte sa...

Så skönt med en lugn natt. Man kan ju undra om det kommer att storma i natt i stället. Håller tummarna för ännu en lugn natt.
Kul minne från ESC och fint med en nattportier som blir fotograf.
Usch för skavsår. Kan förstöra mycket. Kul med flippisarna som fortfarande är med.
Kram

Ama de casa sa...

Haha! Katter kan helt enkelt inte motstå en kartong :-D

Det är ganska "intressant" att pillra ut en sticka i fingret. Fast jag minns en gång när jag som barn var på stadshotellet i Skellefteå med familjen. Sprang omkring i strumplästen och skulle glida lite snyggt över dansgolvet. Det tog tvärstopp och jag hade typ en miljon stickor under fötterna! Det tog pappa hela halva natten att plocka bort dessa med en pincett. Huvvaligen, det var faktiskt värre än skavsår.

Hoppas att den här natten har varit lika lugn som den föregående!
Kram

Guldkryckan sa...

Här får vi ofta inte ens tömt lådorna helt innan någon av pälsklingarna ska in i lådan för sin obligatoriska inspektion. ;)
Ibland blir lådorna som anländer mer uppskattade än andra och får då stå i vardagsrummet i ett par veckor eller mer, tills de tröttnar på någon av dem.
Fina Molly där, katter är fantastiska.

Ha en fin Söndag.

Znogge sa...

Skoskav är ingen hit. När vi var i Berlin hade jag ny skor och det straffade sig direkt. Jag fick köpa ett par flipflop men de fanns bara i storlek 42. Men nöden hade ingen lag!

Kram