torsdag 12 september 2024

Tråktorsdag

Jag lyder mina bloggkompisar och stannar hemma från jobbet i natt, är inte riktigt kry ännu, och med tanke på vad jag jobbar med så var det inte ett svårt beslut. Men på jobbet blir de en mindre i natt, och får fler patienter att ta hand om, trist, men sant, en tråktorsdag för dem i natt alltså, KajsaLisas tema.

Jag kände mej i alla fall så bra att jag ville ut och ha lite luft idag, så det blev en kortare promenad. Lite kul att jag på den smalaste stigen nere vid Brunnsviken möter en kille med keps som hejar på mej och jag hejar snabbt tillbaka samtidigt som jag ser att det är Prins Daniel, bakom honom kommer kronprinsessan med hunden ,och därefter två livvakter. Ett kul inslag på min promenad i dag alltså ;-) 
 

9 kommentarer:

Znogge sa...

Helt rätt beslut att inte jobba utan att stanna hemma, både för din del och patienternas.
Vilket kul möte! Vår son var med om ett liknande när han var ute och joggade. Då kom prins Daniel också joggande och de hejade glatt.

Önskar en god kväll nu!
Kram

BP sa...

WOW!!! Det var verkligen ett riktigt roligt inslag denna Tråktorsdag. Ett minne för livet skulle jag vilja säga. Jag menar man möter ju inte en prins som hejar på en varje dag - bara sådär.
Helt rätt beslut att bli frisk först innan du går tillbaka till jobbet. Att smitta en kollega är väl okej, men att överföra förkylningen till en nyfödd är inte okej.
Fortsätt nu att krya på dig!

femfemman sa...

Kul att de kände igen dej! Kram

Äventyret framtiden sa...

Bra att du tog det lugnt.
Ja, det där känner jag igen med svenska kungafamiljen. Dottern med familj bodde också där i närheten ett tag och träffade nu och då på prins Daniel och kronprinsessan som hälsade glatt. Härligt med kungafamiljen. Kul inslag, absolut!
Kram

Anna i Portugal sa...

Helt rätt inställning, det finns alltid något att vara tacksam för. Hoppas du känner dig bättre idag.

LillaSyster sa...

Trevligt att han hälsade och klokt beslut av dig=) Trevlig helg!

Annika sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Annika sa...

Skönt med bättring. Ja jag har ju också sett Victoria m livvakter i Hagaparken. KUL att du nu stötte ihop med Daniel och sen V. OCH ännu roligare att han hejade på dig.
Klokt att du var hemma. MÅ bättre!!
Kramar

Paula sa...

Nämen, frotterar du dig bland kungligheterna, så kul! Och ännu bättre att prinsen faktiskt hälsade på dig, han ser ju inte så spontan ut på foton, medan Victoria är precis tvärtom. Ja nu har du något att skryta med, "Jag mötte kronprinsessan och prinsen en dag....." Kram