söndag 15 september 2024

Skyltsöndag

Dagens promenadbild, en ljuvlig dag!
Helt galet är det då att jag måste packa ner ett paraply i resväskan när vi ska till Grekland! Men tyvärr är det sant, vädret på fastlandet i Grekland ska bjuda på regn när vi åker dit i morgon bitti.
BP.s skyltsöndag idag, bjuder på denna skylt från bästa sushi-restaurangen här i Frösunda, gick in där efter min promenad och köpte hem middag igår.
Vi har fått en sportbar här i Frösunda också, denna skylt kommer därifrån.
Fick denna bild idag , Samuel har fått träffa Mamma Mu igår på "Haninge-dagen", å vad jag längtar efter honom, det var länge sedan vi sågs nu! 

Min man mår sådär, tur det finns alvedon och Ipren, i morgon bitti redan kl 04.15 så går taxin mot Arlanda tillsammans med våra vänner. Håll tummarna för att min man piggar på sig lite till innan dess! 





 

8 kommentarer:

BP sa...

Håller inte bara tummarna för att din man ska krya på sig utan även att vädret ska bli bättre i Grekland. Hela Medelhavsområdet och Balkan verkar ha drabbats av "klimatförändringar". Önskar er såååååååå mycket sol som ni är sååååååå värda.
Åt också sushi igår because I'm worth it. Och en lunch för 75 kronor - herreguuuuu, det var nog 10-15 år sedan jag åt en sådan billig lunch. Älskar underrubriken - hahaha.
Så duktig Samuel är. Personligen tycker jag att Mamma My & Co. är rätt så skrämmande för en liten kille som Samuel. Men som alltid är grabben cool:-)

Alvedon och Ipren - ni har väl stödköpt...!!!

Tusen tack för att du skyltar och länkar. Och lycka till imorgon bitti - mitt i natten. Många kramar:-)

Äventyret framtiden sa...

Oj, ljuvliga lilla Samuel!
Bara för att jävlas-skylten gillar jag lite extra. Glimten i ögat där. Har du citroner hemma så skär dem i bitar, lägg dem i varmt vatten (fotbadsbalja) lägg i din man med anklarna under vatten, han kan sitta och titta på fötterna. Låt honom dra där tills vattnet svalnar...sen ska du få se på attan!
Lycka till med resan och hoppeligen en friskare make. Ha det innerligen bra i Grekland!
Krya på din man-kramar och varm kram till dig!

LillaSyster sa...

Underbara Mamma Mu och Kråkan! Sagor som håller. Ha en bra semester!

Znogge sa...

Jag håller tummarna både för bättre väder och för att maken ska vara pigg som en mört i dag.
Ha det riktigt gott nu!
Kram

Hanneles bokparadis sa...

jag äter en ekologisk vegetarisk bowl som jag köpte på SJ:s Bistro för ½ priset, gott och nyttigt

Anki sa...

En härlig skyltning!
Hoppas vädret och allt annat blir bra där på semestern! Ha det gott!
Kram

Paula sa...

Mamma Mu är en fin kompis till de minsta! Klart att jag håller tummarna för att ni både ska vara friska o krya när ni reser! Annars får ni råda bot med lite konjak och dylikt som iaf får en att glömma krämporna. Ha en fin semester/Kram

Ditte sa...

Så trist att maken är dålig. Hoppas innerligt att han piggnar på sig. Hoppas också att vädret ändrar sig men det har ju tyvärr varit en hel del regn i södra Europa.
Förstår att du saknar finaste Samuel och lillebror. Inte minst när du får se denna gulliga bild.
Snyggt skyltat och extra roligt med en nu sportbar- Ett bra pris på lunchen hade de också. Vad gäller sushi gillas det här också.
Ha det gott. Vam kram