måndag 8 november 2010

Kiropraktorbesök och webjokerfinal

Att gå till kiropraktorn är en fröjd för kroppen,han knäcker,drar och trycker så man känner sig som en ny människa efteråt! Härligt! Men det gäller också att ta in de råd han ger om stretching och hur jag står,sitter eller för den delen också nästan ligger när jag jobbar. Ja,vissa föder sina barn på en låg förlossningspall,då är det inte lätt att "komma till" som barnmorska! Och nu måste jag nog göra det som min kompis Y tjatat om att jag ska göra länge: börja träna i gymmet!......Hm...vill du bli min PT kära Y?
Och så från det ena till det andra,ikväll är det dags för webjokerfinal i svt24 eller svt play. Fem finalister ska bli en trodde jag,men det är visst två som går vidare till Melodifestivalen 2011. Min favorit är "On My own"
Lyssna på den....




6 kommentarer:

Sus sa...

Såå nära att min kollegas syster kom med som webbjoker =)

Tess sa...

Haha, ja konstigt att folk måste föda barn i så märkliga ställningar! :)
Kram

4U2 sa...

Skönt du fått lindring.

Anne-Lie sa...

Jag kan tänka mig att barnmorskornas arbetsställning inte är i fokus för de födande föräldrarna;-)) Styrketräning är kul - säger dom;-))

ivf står i mitt fall för i varje fall - men läste om texten utifrån dina tankar och fick ett härligt fånigt leende på läpparna, fattar att du undrar;-))

Anni sa...

Ja, du kan köpa must också - då kostar den 150:- för fem liter och en öppnad dunk håller i kylen i tre veckor!

Skönt att du får hjälp med ryggen!

Öbon sa...

Åh, ryggont är inte kul. Jag går någon gång om året till en naprapat och får rätsida på mina olika långa ben och därmed lätt sneda rygg.