måndag 24 september 2018

Äntligen måndag

Så var sista helgpasset gjort, jag och min uska hjälpte en pojke till världen, knästående födde kvinnan sitt första barn, en härlig upplevelse att få vara med om! Gårdagens cykeltur på väg hem kommer det bilder på här...


Hade klockan på ringning vid 15-tiden ,men ville inte alls gå upp när den ringde, kändes som att jag blev väckt mitt i natten! Så här seg kände jag mej ikväll på väg till jympan, skulle dock ha tagit en efterbild, blev ju som vanligt euforisk lycklig efter passet, och tröttheten var som bortblåst!

Kantareller från Litauen smakade bra ikväll, sååå himla gott! Njuter av en ledig kväll hemma, tyvärr är det möte på jobbet i morgon...så riktigt ledig är jag inte.

6 kommentarer:

Ditte sa...

Kan verkligen förstå att du ville sova vidare, men fint att gympapasset piggade upp.Så är det ju ofta. Så gott med kantareller. Hann få i mig en del innan jag lämnade Sverige för här i Spanien har jag inte sett till dem. Men kanske hinner jag smaka några när jag kommer hem.
Kram!

BP sa...

Jo, som natt- och skiftarbetare förstår jag precis att du inte ville vakna. Min svärfar jobbade också skift, så jag förstår. Att du pallade dig till F&S var strongt gjort, speciellt med tanke på passets "effekt" om man säger så.

Skrattade gott åt dina kantareller från Litauen. Bloggade ju om de svenska varianterna som fortfarande kostar 329 kronor/kilot. Å jag lovar att de såg ganska vissna ut. Inte ens de "rika" invånarna i Täby betalar de priset om de finns billigare kantareller från andra länder. Bra reklam där - länge leve kantareller från Litauen!

Steve sa...

Pånyttfödd efter jympan. Då har den mera än avsedd verkan.
Tacka vet jag kantareller från skogarna runt Getingstorp.

Ama de casa sa...

Kan man bli pigg av ett gympapass? Nja... Jag törs nog inte chansa på det, jag fortsätter att vila mig i form ;-)

Kantareller är sååå himla gott! Sällan man hittar såna här i affärerna oavsett ursprungsland. Ja, om man bortser från burkkantarellerna på dom skandinaviska affärerna då, men det är långt ifrån samma sak.

Ha en härlig tisdag!
PS: Jag tycker ni har såna där möten väldigt ofta - jobbigt att bli snuvad på sin lediga dag hela tiden.

dianasdrömmar sa...

Vilket roligt jobb du måste ha, så häftigt kram

Ami sa...

Ibland vill man bara sova vidare när klockan ringer. Men jag förstår att du kände dig piggare efter gympapasset :)