måndag 10 september 2018

Tredje gången gillt

En bättre natt på jobbet, fick en fantastisk fin förlossning med en härlig ordinarie uska. Sommarvikarierna har varit superduktiga, men det är så skönt när de ordinarie är tillbaka! Var skeptisk när jag vaknade idag och visste att det var dags för jympa ikväll. Hade en mardröm just innan jag vaknade, att musiken på jympapasset gick på en LP-skiva, och det skrapade och lät! Kom inte ihåg rörelserna och folk gick under passet...hua!  Här är jag nyvaken på väg till Friskis....

Underbart var det då ikväll att passet äntligen satt som en smäck, och att det var flera motionärer än sist! En bra början på en nattledig vecka!!!

7 kommentarer:

BP sa...

Underbart med en nattledig vecka! Den är du väl värd. Å du hittar säkert på nåt kul oavsett om väderprognosen är bra eller dålig:-)

Är man ett inspelat team så uppskattar man samarbetet med kollegorna. För allt är ju ja, just inspelat. Det gäller ju faktiskt alla jobb. Så jag förstår dig helt och hållet.

Njut av din vecka nu!

BP sa...

Glömde ju säga - Grattis att F&S passet satt perfekt ikväll. Bra jobbat där!

Ama de casa sa...

Vilken tur att det "bara" var en mardröm - skönt att det gick bra :-)

Härligt med ledighet nu då :-)

Susanne sa...

Vilken märklig dröm ;)

Steve sa...

Mysko dröm. Så kul att jympappasset satt till din belåtenhet. Det blir nog en riktigt bra vecka ska du se.

znogge sa...

Härligt att passet satt som det skulle! Skönt dessutom med en nattledig vecka.

Kram

Ditte sa...

Vad roligt att du tyckte passet "satt". Och med din entusiasm och energi så blir det bra. Kan inte bli annat. Kul att det kom så många motionärer. Klart att det var en bra början på en nattledig vecka.
Kram!