tisdag 11 september 2018

Sömnlös natt och fiatkörning till frissan

I natt blev det inte mycket sömn, en nattjobbares vardag. Sov från midnatt till strax efter 02, då vaknade jag och kunde inte somna om. Det var bara att kliva upp och gå ut till soffan. Sträckläste denna bok, provade sen att sova igen, då var klockan 05.40.... och jo, jag somnade. Men var tvungen att gå upp för att hinna till frissan ...


Bilen på verkstaden igen, så maken hade hyrt denna lilla pärla...

Snygg liten jordgubbsröd Fiat fick jag köra till frissan i Kungsängen. Besöket var verkligen nödvändigt, det har gått 11 veckor sen jag var dit senast, brukar ha 9 veckor mellan besöken!

Nöjd men trött nyfriserad Susjos. I morgon gäller det att komma upp tidigt, ska på en obligatorisk visning av NKS, man ska vara på plats kl 07.45...giv mig styrka!

6 kommentarer:

BP sa...

Det syns då verkligen inte att du knappast sovit den gångna natten! Frisyren är skitsnygg - liksom du:-)

Den där lilla FIATen hade jag gärna velat köra. Den är ju såååå söt och passar dig perfekt!

Så du ska visas runt på skandalomsusade NKS. Obligatoriskt dessutom. Suck! Hoppas du avrapporterar på bloggen. Tur att du bor relativt nära så du kan cykla dit. Hoppas du slocknar snart, så att du får åtminstone 6-7 timmars sömn.

znogge sa...

Snyggt och välklippt! Själv måste jag bara komma till skott och boka en tid...

Hoppas nattsömnen varit bättre.

Trevlig onsdag!

Ama de casa sa...

Jag är full av beundran över dig (och alla andra) som grejar att jobba natt/skift för att hålla landet igång. Stor eloge! Jag blir ju för tusan jetlaggad av den där enda timmen som dom knycker på våren...

Bilen är ju bara sååå söt och snygg färg också :-)

Snygg i håret blev du också - skönt att frissan är tillbaka nu då :-)

Ami sa...

Vilken söt liten bil! Och jättefin blev du i håret!
Kram

Susanne sa...

Vilken pingla :) Och som jag känner igen mig. Nattarbete är bäst på många sätt men att vända dygnsrytmen är inte alltid helt enkelt. Man får gilla läget och hitta annat att göra. Som t.ex det du gjorde, läsa en bok. Men att överväga till att jobba månd-fred, enbart dagtid... Nope! Det alternativet finns inte. Att vara ledig var tredje vecka är värt allt. Njut av lediga dagar och håll i hatten för attans vad det blåser ute ;)
Kram <3

Ditte sa...

Min kommentar bara försvann....
Du ser riktigt pigg ut på bilden och inte kan en ana att du sovit så lite . Önskar dig nu bättre nattsömn resten av veckan. Jättesnygg i håret blev du också. Men det är du alltid.
Kul att köra jordgubben till bil så kanske den hjälpte till att pigga upp dig.
Kram!