torsdag 28 februari 2019

ESC biljetter på G!!!

I morse när jag kom hem sken solen genom smutsiga fönster. Maja satte sig i solen och värmde sig. Jag kröp ner i sängen i ett mörkt sovrum. Natten i telefonen var lugn.

Så är det då dags. Just nu så släpps de första ESC biljetterna i Tel Aviv. Idag fick vi veta att vi inte kom med i lottningen till biljettpaketen via Melodifestivalklubben, så nu är det vi själva som måste försöka få tag i biljetter . Som ni ser är det inte lätt, jag är på plats 37017, och min väntetid är mer än en timme! Det värsta är att jag ska snart åka till jobbet, men min schlagerkompis sitter också i kö, och ligger på typ 19500 plats, men med samma långa väntetid! Biljettpriserna är skyhöga, men ska man till Tel Aviv så vill man ju se någon av showerna! Håll tummarna!

6 kommentarer:

Geddfish ♥ sa...

Det verkar populärt. Men jag tror att trägen vinner hos er och att ni fixar en plats vardera.
Godnattkram!

BP sa...

Håller absolut tummarna! Det gör jag varje år för dig och din kompis. Å som sagt är Tel Aviv en helt underbar stad med världens ballaste hotell 130 Rock Apartments. Att biljetterna är svindyra förvånar mig inte. I stort sett allt är svindyrt i Israel, men väl värt pengarna. Du kommer älska staden, eller det du kommer att se av den. Ditt huvudsyfte är ju ECn.
Önskar dig ytterligare en lugn natt!

Ama de casa sa...

Håller tummarna stenhårt för att ni blev med biljetter igår! Jösses vad poppis det ändå är...Inte konstigt att priserna då skjuter i höjden, marknadsekonomi (tillgång och efterfrågan), typ.

Hoppas även denna natt blev lugn!

Susanne sa...

Håller tummarna stenhårt.

Ami sa...

Då ska jag absolut hålla tummarna :)
Kram

Steve sa...

Lycka till!