tisdag 9 juli 2019

Naprapatbesök


Lycka att bo så nära olika mottagningar som både tandläkare och nu en naprapat som jag behövde. Googlade igår på naprapat här i mitt område och fick flera träffar. Valde Joylife och fick tid idag! 
Marika har dragit tillrätta och masserat punkter på min rygg, det är musklerna som spökar, inga problem med diskarna. Kändes lite bättre efteråt , en stund i alla fall. Ska tillbaka dit på måndag. Hon tyckte att jag kunde jobba, så jag har ringt jobbet och sagt att jag kommer, men det får nog bli "telefontjänst" i natt.

7 kommentarer:

Ditte sa...

Bra med en naprapat i närheten. Hoppas också du kan få bra hjälp där. Kansk ekan akupunktur lindra smärtan. Skönt att det inte är diskarna som orsakar smärtan och hoppas du kan få lite övningar att göra.
Telefontjänst i natt låter bra. Hoppas smärtan ger sig.
Kram!

Ama de casa sa...

Vad skönt att du fick så snabb hjälp och att det känns bättre! Ta det så lugnt det bara går på jobbet inatt.
Kram på dig!

Guldkryckan sa...

Härligt...Naprapat? Noterar detta ord om jag skulle råka illa ut igen.
Jag tackar...!

Hörde här av frugan nu att man nog kan gå dit i förebyggande syfte också....vete sjuttan förstås men man kan ju prova antar jag.

Ha ett fint arbetspass :)

BP sa...

Visst är det lyx att bo nära allt! Känner igen mig här. Men det bästa av allt är ju att det är inget fel på diskarna och att du kan gå till jobbet. Det sistnämnda hade du kanske velat slippa, men telefontjänst får väl gå an...
Önskar dig en riktigt lugn telefonnatt med tanke på ryggen;-)

Znogge sa...

DÅ får vi hoppas att det hade avsedd effekt och att natten går bra.

Kram

Susanne sa...

Jag går hos naprapat en gång i månaden i förebyggande syfte och ibland lite oftare när det gör ont.

Susanne Granholm Carter sa...

Smidigt att man kan få nära hjälp och på så kort tid dessutom. Men inte kul att ha ont... Hoppas behandlingen fungerade och skönt om man kan ha lite enklare arbetsuppgifter på jobbet. Att jobba "på golvet" kan ju kännas en del efter ett arbetspass. Mina fötter brann imorse när jag gick hem... attans vad jag gick och gick och gick... Nu får jag pusta ut tills på fredag. Då är det dags att nöta ut golvet igen ;) Krya på dig! Kram