fredag 26 juli 2019

Port de Soller dag 2

 Denna fantastiska utsikt på morgonen när man går ut på balkongen! Stannade till vid hamnen på min morgonjogg och tog en bild på alla båtarna. Dagens lunch blev en macka och öl på stranden. På eftermiddagen kom molnen, men varmt är det i alla fall, nu mitt i natten är det +27 grader, så vi är tacksamma för AC:n på hotellet! Gick förbi fantastiskt mysiga restauranger på stranden ikväll, folk dansade , åt och drack, dit måste vi gå till någon kväll! Hittade till en irländsk pub ikväll och blev lyrisk när det visade sig att de hade Leffe!!! I morgon ska vi utnyttja bilen har vi tänkt...4 kommentarer:

Znogge sa...

Dag två lät lika underbar så någon nöd på er går det inte. Trevligt att köra runt lite och se mer av ön.

Kram

Ama de casa sa...

Så fint! Och underbart med AC... Vår hemma håller på att säga upp sig och går bara typ max 3 - 4 timmar per dygn. Nu när vi checkade in på vårt rum i Wien så upptäckte vi att vi bokat ett utan AC, men vi hade väl inte i vår vildaste fantasi trott att det skulle vara så nedrans varmt här? Hittade som tur var en bautafläkt i en garderob, så det blev bra i alla fall :-)

Ha det fortsatt underbart och keep on jogging! ;-)

BP sa...

Ytterligare en ljuvlig bildkavalkad. Kul att du också gillar Leffe. Den ölen drack jag för första gången i Tel Aviv 2013 och blev totalt förtjust i dem.
Sedan dreglade jag över pastan du visade:-)

Å här var det 30 grader idag med - utan AC vill säga;-)

Fortsätt och njut!

Ditte sa...

SEr ut och verkar som en riktigt skön semester. Och just semester. Att njuta av den plats man är på och ta in den miljön med öppna sinnen. Härliga bilder. Och du! Jag hade gärna varit här- Om det nu inte vore för solen. Leffe och räkorna lockar också.
Kram!