torsdag 4 juli 2019

Sovdag

Igår kväll blev jag glatt förvånad när jag sprang förbi en TV på jobbet och såg att det stod 0-0 mellan Sverige och Nederländerna och det var inne i andra halvlek, men tyvärr slutade det inte till Sveriges fördel.

Det blir lite minnen idag istället, facebook påminde mej om att det var idag för tre år sedan som jag satt bakom ratten på en corvette! Lär väl inte hända igen!
Regn ute (jag har sovit gott hela dagen), men min man har hunnit hem med bilen, som nu har fått sin plats i garaget, fast snart ska jag ta den till jobbet!

6 kommentarer:

Ditte sa...

Härliga minnen med att köra en Corvette. Har också testat. I New York och längs Femte Avenyn. Men katter i en tvättpåse i baksätet.(Till saken hör att jag var verklig respekt för katter. Detta var ilskna siameser.) Jag skulle ta hand om bilen när ägaren var in till en bank och jag hittade inte tillbaka utan fick polishjälp. (År 1979) Men skulle gärna testa att köra en igen under andra omständigheter.
Du ser väldigt glad ut där du sitter.

Ja, matchen såg jag och Sverige hade kunnat lyckas. Men höll inte fullt ut.
Skönt att ni nu fått er bilplats. Skönt att du slipper cykla i kväll.

Znogge sa...

En Corvette har jag aldrig suttit i och lär nog inte få göra heller.
När det gällde fotbollen så var det synd att det inte räckte hela vägen men så blir det ibland.
Skönt för er att ha garageplats nu.

Kram

BP sa...

Nej, det gick verkligen inte Sveriges väg igår. Personligen tyckte jag att Sverige var det bättre laget, men det gäller ju att gör mål på sina chanser också...

WOW vilken bild på dig i Corvetten. Minns at en av mina fotbollstränare hade en Corvette från 1967, den gamla "sorten" alltså. Den var röd såklart - WOW liksom.

Du missade ingenting idag heller när du sov bort dagen, jag lovar;-)

Så bra att den gamla ägaren till parkeringsplatsen flyttade på Volvon:-)

Vet inte om du är ledig inatt eller om du jobbar. Hursomhelst önskar jag dig God Natt:-)

Steve sa...

Nu håller vi tummarna för att bollen rullar Sveriges väg och tjejerna fixar en bronsmedalj i morgon. Det vore dom väl värda efter ett hittills bra genomfört VM.

Chevrolet Corvette, en riktig klassiker. Du ser ut att känna dig hemma i den där gula läckerbiten.
Skönt för er att äntligen få disponera den efterlängtade garageplatsen.

Ama de casa sa...

Åh! Jag bryr mig egentligen inte så mycket om bilar, dom ska bara funka och ta en från punkt A till B (och helst vara röda ;-) ), men corvette har ändå alltid varit min favorit. Vi var supernära att köpa en en gång, men det blev en annan istället. Likaså bra det, inte den mest praktiska bilen här i världen, men attans vad fina dom är! :-D

Susanne sa...

Jag gillar FB-minnen intensivt, för numera glömmer jag så fort ;)