tisdag 14 januari 2020

Drömmer mej bort...

Idag drömmer jag mej bort till Grekland. Hittade bilder från Zakynthos, tror att det är året 2015. Tittar nu på resor till Grekland i sommar, det var ju ett tag sen vi var där nu. Idag har det varit en otroligt grå dag, och det enda jag har gjort är ett besök hos tandläkaren, som såg en spricka i en tand, så nu blir det ännu en porslinskrona, häpp....

7 kommentarer:

Znogge sa...

När tänderna kärvar är det trevligt att planera resor. Vi går också i sådana tankar och Grekland känns inte fel... Hoppas ni hittar något passande. Själv skulle jag gärna åka tillbaka till Parga igen...

Kram

Anki sa...

Ser skönt ut! Härligt att drömma sig bort med hjälp av sina bilder ... och att planera inför sommarsemestern är också härligt! Trist med tanden.

Ami sa...

Så tråkigt med tanden :( Men visst är det härligt att planera en resa till solen!
Kram

Mias Mix sa...

Tack för dessa underbara bilder så här i det gråa och regniga. Grekland är underbart och Zakhyntos gillade jag mycket. För oss blir det vandring i Slovenien i sommar och sen bilar vi vidare in i Italien.
Trist med tanden.

Geddfish ♥ sa...

Usch så trist med tanden! Jag får ju också sätta in en porslinskrona här frampå, går med bandage just nu, enerverande.

Härliga bilder från Grekland! Igår ringde svägerskan. Vi har bokat en ospecad till Gran Canaria! De åker idag. I december var de också iväg och sen blir det i mars. Fyy, sa jag, haha, men jag, då??

Visst är rådhuset i Lidköping otroligt vackert! Det är nyrenoverat sen ni var här sist. Kram!

Ditte sa...

Visst är det skönt att fundera på ljusare tider och sommar. Fint att via bilder få lite sommarkänsla. Hoppas ni hittar något som känns bra. Trist med tanden. Men sånt händer.
Kram från en solig, spansk, terrass och +18 grader. Alltid något!

BP sa...

Då valde du ju rätt dag att gå till tandläkaren... Grått, grått och ösregn och en porslinskrona på det. Allt tråkigt på en gång alltså. Det kan ju bara bli bättre;-)