onsdag 29 januari 2020

Punktion


Idag var det dags att göra en punktion av min knöl på halsen/sköldkörteln , och nog var det lite pirrigt på väg in till ultraljud vid Odenplan. Två stick blev det, och det gick galant. Fick inget bokmärke av läkaren, så jag gick in på Åhlens där jag hittade en lite glittrig tröja på rea (mello närmar sig ju!), den tyckte jag att jag var värd idag!  Tittar ni noga på min hals ser ni plåstret jag fick,  istället för bokmärke kanske?

Ingen rast ingen ro, hem och vände, fick i mej lite i magen innan det var dags att åka vidare till F&S och mitt IW-pass. Var tidigt på plats (därför alla tomma crosstrainers), men roligt nog blev vi många på kvällens pass, så det var extra kul!
Nu väntar mer trevliga saker resten av ledigheten, men har en stilla undran hur jag kunnat boka upp mej alla dessa lediga dagar? I morgon släpps en ny våg av ESC-biljetter....så nu får ni hålla tummarna igen!
Orsakullans bloggutmaning 31 dagar i januari undrar idag : Ett rent hem, eller lite skit i hörnen har inte skadat någon?

Min tanke när vi flyttade till vår lägenhet från radhuset för snart tre år sedan, var att i denna lägenhet finns inte så många ytor att lägga saker på och stöka till det. Gillar ju när det är snyggt och rent. Men ack så fel jag hade, de få ytor som vi har är ofta fulla med saker, skyller det mesta på min man som är duktig på att "stöka till det", men jag är väl inte felfri jag heller! Men visst är det lättare att hålla rent den här lilla trean än vårt radhus.

7 kommentarer:

BP sa...

Plåstret såg jag inte, väldigt diskret! Å den tröjan är ju rena drömmen. Den är ju såååååååå du!!! Å du var verkligen värd den, mycket bättre än ett bokmärke;-) När får du veta resultatet av biopsin?
Har ju sagt det förut - du vet inte vad lugn och ro samt vila är för nåt. Du har alltid fullt upp, energiknippe som du är.
Precis som Orsakullan så svarar du inte på frågan;-) För att ha grejer överallt är absolut inte samma sak som har lite skit i hörnen - hahaha!

PS. Håller alla tummar och tår att ni lyckas med biljetter till ESC. DS

Anki sa...

Bra att det är fixat med provet på knölen ... och du var absolut värd den glittriga tröjan! Den passar dig perfekt nu när Melodifestivalen drar igång :)
Ha en fin dag!
Kram

Ami sa...

Så skönt att de tagit prov på knölen. Och din tröja var supersnygg :)
Kram

Ama de casa sa...

Håller tummarna att provet blev bra och att ni lyckas få braiga biljetter till Storschlagern!

Tröjan var superfin! Du kommer - som vanligt - att glittra snyggt på både Schlagern och Storschlagern :-)

Jag tycker det är perfekt att ha en liten lägenhet när det kommer till städning. Det tar längre tid att komma till skott med städningen än att faktiskt städa :-)

Ha en fin ledig dag!

Guldkryckan sa...

Fint att knölen omhändertagits...gott.

Har ju alltid haft nån vision om att man ska ha ett hem som är lätt att städa, inga möbler som man inte kan komma under med robotdammsugaren tex...men det blir som det blir och mycket grejer blir det lite överallt ibland...ingen ide att skärpa sig..det går ju över så snabbt ;)

Ha en fin fortsatt ledighet.

Ditte sa...

Så skönt att punkteringen gick bra. Men nog kunde du väl fått ett bokmärke också. Nåja, en snygg blus blev det. Perfekt nu att glittra extra lagom tills att det hela drar igång. Håller tummarna för ESC biljetter. Hårt!
Förstår att många vill komma på dina pass. Entusiasm! Kallas det och proffsighet! Du har ju båda och än mycket till.
Kram

Znogge sa...

Så skönt att punktionen gick bra men jag förstår att det var lite nervöst. Du gjorde helt rätt i att belöna dig med denna snygga tröja som verkligen ligger i tiden.

Kram