torsdag 30 januari 2020

Mera smärta...men ska man bli fin får man lida pin

 Idag var det dags för biljettförsäljning nr 2 för ESC i Rotterdam. Vi var 6 personer som delade upp oss i olika köer. Jag ställde mej i semi-final 1 kön, där Sverige ska vara med. Ett gäng stod i finalkön, efter en timme var alla biljetter slutsålda, och ingen av oss hade kommit fram i kön! Häpp! I mars släpps de sista biljetterna, vi har inte gett upp hoppet ännu!
Sen fick jag bråttom till min frissa i Kungsängen, och som vanligt gjorde det väldigt ont, så jag var helt svettig när hon var klar med att dra ut håret med en virknål genom den tajta mössan med minihål i. Tur att resultatet blir så bra! Vidare till systemet i Rotebro, två middagar ska fixas i helgen, och lite vin behövs till dem!

Orsakullans bloggutmaning "31 dagar i januari" undrar idag:
Det finns saker i mitt kylskåp som jag vet inte är ätbart…

Brukar förvara nagellacken i kylskåpet, men det ska man visst inte ha, så numera finns bara nån salva kvar i kylskåpet, som inte är ätbart! 


9 kommentarer:

znogge sa...

Men vilken otur ni har på biljettfronten i år. Hoppas att det inte är kört än.

Kram

BP sa...

Tredje gången gillt skulle jag nog säga vad gäller biljetterna. Det vore ju hemskt om ni inte fick några biljetter till semin. Antar att ni inte ens försökt med finalbiljetter.
Set borde vara med ESC som med stora mästerskap i fotboll, nämligen att alla deltagande länder får ett visst antal biljetter.
I motsats till dig så skrattade jag gott åt bilden där du sitter och lider. Kolla! Det ser ut som en utomjording med ett brett leende på läpparna vakar över dig. Världens roligaste bild... för mig som åskådare alltså;-)

Ama de casa sa...

Haha! Jag håller med BP - ser ut som nåt från Star Wars är på väg att överfalla dig där (och då har jag inte ens sett filmerna... ;-) ).

Håller tummarna att nästa köande för biljetterna ger ett bättre resultat!

Får se hur det går för mig att se första Schlagertävlingen. Taskig tajming med kryssningen... ;-)

Anki sa...

Ja, du ser faktiskt ut som tagen ur någon sån där Sciencefictionfilm - som en utomjording!
Så tråkigt att ni inte lyckades med biljetterna ... håller tummarna för nästa biljettsläpp!
önskar dig en trevlig fredag!
Kram

Jennifer sa...

Vill man vara fin får man lida pin som de så fint säger :P

Ami sa...

Jag håller tummarna att ni får biljetter i mars i stället!

Mia Halvarsson sa...

Nu håller vi tummen för sista biljettsläppet!! SOM jag undrade vad det var som stod bakom dig hos frissan!!!!!!!!!!!! Trodde det var nån från Star Wars....tills jag insåg att det ingår i frisörsalongens inventarier!! Blev nästan rädd där ;) Ha en fin helg <3

Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagog sa...

Just det ja, förr brukade jag också ha nagellack i kylen men slutade även jag med saken sedan. Så trist att ni inte fick biljetterna denna gång. Jag håller tummar och tår att ni får i mars :)

Ditte sa...

Sicken otur med biljetterna! Verkligen! Tycker att ni som entusiaster skulle ha förtur. Men skam den som ger sig....

"Vill man vara fin får man lida pin"- verkar gälla fortfarande. Och jag tror att besöket hos frissan blev bra. Ja, resultatet alltså-

En del att stå i har du. Men å andra sidan lever man bara en gång så det är lika bra att "köra".
Kram!