fredag 17 januari 2020

Fredagsfin


Nja,  denna natt blev inte så mycket lugnare , men tiden går fort. Hjälpte en pojke se dagens ljus innan midnatt, sen fick jag en ny patient som behövde vår hjälp.  Skönt att få lämna över vid 07 i morse.
Men så många timmars sömn blev det inte, redan kl. 13.30 ringde klockan. Hade bokat tid hos min hudterapeut i Sollentuna på eftermiddagen, för nu var det hög tid att förbättra mina ögonbryn.
Efter ett par timmar med en hel del smärta var jag äntligen klar, och helt slut. Ögonbrynen är väldigt mörka nu, men de blir ljusare om någon vecka.
Januari har varit en tuff månad med mycket jobb och lite ledighet, och så detta mörker. Behöver få göra något kul, så i veckan bokade jag in lite skojigheter i helgen...fortsättning följer!

8 kommentarer:

BP sa...

Dagarna har faktiskt blivit längre. Det är till och med kännbart. Men du ser ju inte så mycket av ljuset när du är tvungen att sova efter nattjobben. Kul att du hittat på lite skoj under helgen. Måste kännas skönt att vara ledigt!
Ögonbrynen är aningen för mörka mot ditt blonda hår måste jag säga. Men en vecka kan jag stå ut med det;-)
Nu väntar jag med spänning på fortsättningen:-)

Anki sa...

Snart är det ljust på morgnarna när du åker hem i alla fall :) Blir spännande att se vad du hittat på för skoj till helgen :)
Ha det gott!
Kram

znogge sa...

Helt rätt tänkt att boka in lite trevligheter när du är ledig. Även om det märks lite att vi går mot ljusare tider är januari ändå en mörk månad.

Så fina dina ögonbryn blev.

Kram och ha en härlig lördag!

Guldkryckan sa...

Jo..är väl alltid skönt att komma hem efter ett arbetspass...spännande jobb du har ju.
Ögonbryn har jag knappt så en av eleverna har lovat sminka mig vid skolavslutningen...är livrädd redan men lovat är ju lovat ;)

Ha det jättefint. :)

Ami sa...

Man behöver lite trevligheter emellanåt, så det var bra att du bokade in det :)
Ögonbrynen blev ju jättefina!
Kram

Ama de casa sa...

Åh... En cliffhanger! Jag gillar inte cliffhangers... Men jag får väl sjå mig och vänta och se :-)
Skönt med en ledig helg med skojsigheter!

Mia Halvarsson sa...

Hur fixar man ögonbrynen??? Mina är helt grå och skulle verkligen behöva en fix!! Hoppas du får det riktigt härligt med allt vad det kan innebära i helgen :D

Ditte sa...

Oj, kan tänka mig att det gjorde ont. Men bra blev det!
Perfekt med lite trevligheter i helgen. Väntar med spänning på mer.
Kram och ha det allra bäst.