fredag 15 mars 2024

Färgsprakande fem en fredag


 Idag var det dags för årskontroll av mitt ci-implantat på Huddinge sjukhus...
Inne hos min ci-ingenjör var det färgglatt, det är ju många barn som får ci redan som väldigt små, denna bild passar ju in i Lillasysters färgsprakande fredag.

Väntrummet har lite färg också. Hur gick det då, först träffade jag audionomen som gjorde en hörseltest, både med bara ci-implantatet, och sedan tillsammans med mitt hörande öra, det gick väl skapligt, tillsammans har jag en hörförståelse på 74 %, och det är jag ju glad för!
Färgglada är också dessa sköna loafers från Icebug, är lite sugen på ett par gula, men har ju redan ett par vita och olivgröna...hm!

Elisamatildas "fem en fredag" har idag temat : Visuellt.

1. Hur ser en vecka ut visuellt när du tänker på den?

Mina veckor ser ju så olika ut, just denna vecka började lite som mellanmjölk, började jobba igen efter semesterledigt.  Onsdagen när jag vakade av, och torsdagen var färgglada som bara den, inte minst torsdagen då vi fick träffa lilla familjen! Nu är det fredag och jobbhelg, dags att gå in i mellanmjölken igen....

2. I vilken ordning sätter du på dig kläder?

Lite olika tror jag, men vänsterhänt som jag är så sätter jag på mig byxorna med vänster ben först...tror jag ?!!

3. Vad packar du för mycket av vid en kortare resa?

Absolut överdelar!

4. Hur ser din tvättstugerutin ut?

Nu har vi blivit så lata att vi använder tvättstugan mindre och mindre, vi kör i tvättmaskinen i vår lägenhet, och tvättar när det behövs.

5. Hur ser dina bokhyllor ut?

För mycket böcker som trängs där, helt klart! Nu är det min man som kommer hem med böcker, jag har ju börjat använda text och talböckerna på kontot : Legimus.


12 kommentarer:

Znogge sa...

Färgsprakande och fint!
Bra att du har så pass hög hörförståelse ändå. Nu är jag ju inte insatt i värdena eller vad som är normalt.
Ett par gula skor piggar definitivt upp så varför inte slå till!

Önskar en god fredag nu!

Kram

BP sa...

Så kul med över 70 procent hörförståelse. Fantastiskt speciellt med tanke hur du hade det innan CI-implantatet. Tänk att jag inte visste att Icebugs gör även skor utan dobbar. De gula är sååå i min smak. Villhöver direkt:-)
Sedan trodde jag att om man är vänsterhänt så sätter på på sig kläderna och börjar på högra sidan. Jag som är högerhänt börjar alltid på vänstra sidan. Lite roligt faktiskt...
Vi valde ju ort tvättmaskin i lägenheten när vi hade stambyte. Så jag gästar tvättstugan en gång i veckan. Vad gäller bokhyllor ser det likadant ut hos mig. Och vet du vad - jag gillar det:-)
Önskar dig en dräglig natt nu:-)

LillaSyster sa...

Skönt att du hör så bra. Fint sprak har hittat! Tack för att du är med och kul att läsa dina svar. Ha en bra jobbhelg.

Ditte sa...

Så fint med färg i väntrummen och visst blir en glad av det. Men gladast blev jag av att läsa att din hörsel är 74%. Så fint.
Dessa loafers är jättesnygga och ser verkligen bekväma ut. Och visst är det fint med färg även på dessa-
Kul att läsa dina svar på frågorna och nog kn jag känna igen mig i en del svar-
Kram

Mrs Calloway sa...

att träffa lilla familjen förstår jag är något speciellt. min lilla familj kommer i påsk💖. jag tar faktiskt också vänsterbenet först även om jag är högerhänt. numera har jag förfallit till att packa för mycket jämt över lag. förr var jag minimalist. jag har också välsigt fulla bokhyllor. och värre lär det bli!

Hanneles bokparadis sa...

sköna skor behöver man, jag har olika modeller av barfota...
Jag är högerhänt så kanske gör jag tvärtom. Inte lika mycket tvätt när man är två, minns andra tider med fyra idrottande ungdomar...
Man kan inte ha för mycket böcker 🙂

Anki sa...

Många fina färger ... och så bra att det gick bra på hörselkontrollen.
Jag är högerhänt, men gör som du när jag tar på mig byxor ...
Önskar dig en fin helg!
Kram

Kristina Ponting sa...

Så fina bilder:)

Tony sa...

CI... då vet jag vad detta heter som jag ibland ser.
Sätter också på kallingar, byxor, skor med vänster ben först. Är i grunden vänsterhänt men på den tiden jag var barn fick man ju inte vara det så nu är jag både V & H, beroende på vad jag gör med händerna.

Klimakteriehäxan sa...

Jag har gått i motsatt riktning: slängde ut tvättmaskinen i badrummet och använder bara tvättstugan. Har aldrig ångrat mig.

Anna i Portugal sa...

Kul att läsa dina svar. Så tvättar jag också, när det behövs helt enkelt. Har ingen rutin för hur jag klär på mig heller, blir som det blir. Men börjar i alla fall med underkläder :)

www.saramadeleine.se Orsakullan sa...

Så skönt att du haft lite semester även om du börjat jobba igen 😊. Det är ju skönt att få vara ledig då och då.