tisdag 17 september 2024

Blixtar och dunder

Va ska man säga, kan man ha mer otur? Regnigt väder hela veckan? Vi började morgonen med yoga utomhus, och vi hann precis yoga färdigt när det började regna. Men det blev en skön start på dagen. En god frukost på hotellet och ett trevligt informationsmöte med en dansk representant för Apollo, tillika vår eminenta yogainstruktör på morgonen. Sen var det ett rejält åskväder under förmiddagen. En sen lunch nere vid havet, och det var varmt i vattnet kunde vi konstatera, men inte läge för något bad ännu tyvärr. 

Drinkar och prat på hotellet innan vi promenerade in till den lilla byn Sivota, paraplyt var med, några regnstänk kom, men inte mer. En väldigt god fiskmiddag fick vi på en restaurang som många tipsat om. Avslutade dagen på hotellet med kaffe och ouzo. Tyvärr ser vi massa blixtar nu vid midnatt, ett nytt regnområde är på väg in….
 

7 kommentarer:

BP sa...

Stackars, stackars er!!! Livet är så himla orättvist ibland. Har sett väderprognosen för ditt område och det ser tyvärr inte så värst lovande ut.
Minns en semester i Puerto Rico på Gran Canaria för många år sedan. Vi var där i två veckor och det enda vi fick var regn. Undantag ankomst- och avresedagen...

Hoppas ni har roligt ändå. Det går ju alltid att äta och dricka sig bort om man säger så;-)

Äventyret framtiden sa...

Nu kan det ju gå fort över i alla fall. Väderleksrapporter är inte alltid att lita på. Hoppas på det hur som helst. Ni kan kanske inte säga som i filmen "Vi hade i alla fall tur med vädret"..men ni hittar säkert på annat trevligt. Så ojämnt det faller det här med regn och eldsvådor. Regnet vet inte alls var det behöver vara just nu. Lycka till och tack för ljuvliga kattungar!
Kram

LillaSyster sa...

...... och två magiska små kattunder ligger det där. Så fina - packa ner dem i resväskan =)
Tråkigt väder, men du får vara glad om det stannar vid lite regn och åska. Hörde av en kund i måndags att hos hennes syster i Slovenien hade det snöat.
Håller tummarna för att ni får sol och värme - meteorologerna har haft fel förr. Men ni är ju mästare på att hitta på bra saker. + 7 och dags att åka till jobbet.

Hanneles bokparadis sa...

Så tråkigt när man åker bort… sol och runt 20 grader hela veckan i Göteborg, svala nätter.

Znogge sa...

Vilken maximal otur med vädret. Även om ni får miljöombyte så åker man till Grekland för sol och värme.
Vår yngsta dotter med sambo var i Sivota för några år sedan. De bodde på ett hotell som satsade mycket på träning så jag vet att de cyklade, paddlade kanor och liknande.

Önskar en fin onsdag trots vädret.

Kram

Annika sa...

Trist, trist. Men jag hoppas ändå ni ser solen ibland. Ni får göra det bästa av allt. Kramar!

femfemman sa...

Varmt och gott iaf. Men regn är ju inte kul! Men njut ändå! Det tror jag ni kan göra. Kram