måndag 30 september 2024

Glad måndag

Egentligen skulle vi hälsa på lilla familjen idag på Vendelsö, men de är fortfarande sjuka, så vi får längta lite till!

Istället passade jag på att handla till fredagens bokcirkels-möte hemma hos mej, och senare var det dags för ett jympapass på F&S. Precis innan passet skulle börja så kom jag på att jag inte lagt upp parkeringsskivan i bilen, och är det nåt som man enkelt kan få på denna parkering så är det en p-bot. Så jag springer iväg ut ( i mina inomhusskor) och ser till att lägga upp p-skivan i bilen. Efter passet på väg till bilen så ser jag denna bil, men tror den stod parkerad där utan en p-vakt i sikte! Nåväl, någon p-bot slapp jag idag, en glad måndag, Caritas tema,  trots att vi inte träffade lilla familjen idag!
 

3 kommentarer:

Ditte sa...

Trist att lilla familjen fortfarande är sjuk, men hoppas de snart piggnar på sig så att ni kan ses.
Ja, en glad måndag blev det ju ändå. Så skönt att du kom på att ordna med parkeringsskivan för det är ju så onödiga pengar om det blir böter.
Trevligt med bokklubb och perfekt att ha handlat så det är klart.
Passar också på att önska er välkomna hem. Förstår att nu haft en riktigt bra vecka i Grekland. Tack för fina uppdateringar.
Kram

BP sa...

Tråkigt med sjukdom hos lilla familjen, men det finns fler tillfällen.
P-böter och tandläkarräkningar är de mest retfulla utgifter jag kan tänka mig. Dessa pengar kan man verkligen ha roligare för. Jag vet. Är glad att du kom ihåg P-skivan och att du slapp betala böter.

Äventyret framtiden sa...

Det blev ju en Glad måndag, en Parkman men ingen bot. Toppen!
Snart får ni träffa Lilla Familjen, förkylningar går över.
Ha det fint!
Kram