söndag 8 februari 2009

Alcazar!

Minns ni vilka som överaskade oss på Friskis&Svettis stora event "Svettisdagarna" i november? Just det proffsiga Alcazar! På samma event hade Caroline Af Ugglas en föreläsning där hon lärde oss sjunga!
Igår tog sig Alcazar lätt till Globen,jättekul! Och ännu roligare att Caroline gick vidare till Andra Chansen,och vad jag förstår blev hon vald av den internationella juryn också? Jag har ju inte sett reprisen ännu av hela tävlingen (trodde den gick att se på svt.se,men icke, får vänta till i morgon med att se reprisen)...
Nu är tre nattpass gjorda,och jag är ledig hela veckan,hinner återhämta mej,vila foten och ladda inför Skellefteå på fredag! Jag lovar,det kommer att bli mycket tjat om melodifestival i min blogg framöver....................

5 kommentarer:

CharmKatti sa...

Tjata på du, det är kul!
Jag gillar och verkligen af Ugglas. Hennes skiva Janis Joplin på svenska är helt underbar! Men så gillar jag den verkliga janis Joplin oxå:-)

imse sa...

Alcazar och Caroline var mina favoriter med. Jättekul!

Mia S sa...

Ska bli spännande att få se vilka kändisar som fastnar på bild med dig från Skellefteåhelgen.... och tjata på du om melodifestival, det är bara kul !

Katinka sa...

Och jag missade tyvärr festivalen igår, vilket var aningens trist. Får väl ta igen det nästa vecka då.

Lallis - liv och leverne sa...

Alcazar var bra:)
kram Lallis