tisdag 31 juli 2012

Totalt färdig

Svårt att somna i natt efter tre nattpass,trots att jag var trött som en klubbad oxe! Men har istället sovit på morgonen.  Men idag har jag varit helt slut i både kropp och själ. (var nog "hög" igår efter alla nattpass och så jympa på det-och trodde jag var 25år-idag känner jag att det är över 50 år som jag verkligen är! Haha!) Orkade inte följa med in till stan och Grönan med kompisar ikväll! Efter storhandling på Coop idag har jag bara vilat, och det har jag behövt!
Maken hämtade hem sin "cykel" idag som varit på lagning- tur att äldsta sonen har körkort och kunde hjälpa till med hämtningen. I morrn fyller yngsta sonen 20 år, och inte har någon present köpts idag....
Men i morgon är en annan dag...

9 kommentarer:

JaanaM. sa...

Hoppas jag är lika energisk när jag kommer upp i ålder! :)

Mallan sa...

Förstår att du blir trött av hålla det tempo som du ibland gör! Jag hoppas och önskar att jag är lika snygg och energisk som du när jag är 50! Kram!

Anonym sa...

Jag skulle känna mig som 50 "bara" av att jobba natt... Bra att du vilar!

Eva sa...

Haha, håller med "Fru H" - jag hade också känt mig som 50.. bara av att jobba natt.. Min sömnklocka säger stopp vid 22.30-tiden. Konstigt nog inte under semestern dock - och inte heller under OS.

Kram

Anna sa...

Ibland är de svårt och ställa om sig, jag har bara två nattpass på raken och de räcker :)

Ha en bra dag! kram

Anna sa...

Va bra att du stannade hemma och vilade när kroppen sa ifrån. Även om det ibland är tråkigt att vila så måste man. (Ja jag vilar också! :))
Kram

Maya sa...

Man får lov att vara trött!
Vila är nyttigt för kropp och själ.
Kram fina du!

Västgötskan sa...

Hoppas du får vila lite nu då. :-)

Kram M

fialia sa...

Bra att kunna säga nej ibland. Hoppas du får vila lite nu mellan varven.
ha de Fia